Škvorecký dvůr 2017-18

Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi o Škvoreckém dvoře, a posbírala nějaké zkušenosti. Vypadá to že svatby jsou tam často, ale moc recenzí nemůžu najít. A co jsem našla, tak dost nebylo moc dobrých... Plánujeme tam svatbu v září 2018, chtěli jsme nějaký statek, stodolu blízko u Prahy, a vzhledem k tomu že jsme studenti nic finančně náročného. Byli jsme se tam podívat, docela se nám tam líbilo (stodola super, pokoje zase nic moc, trochu špína), a vyděšeni tím, jak je všechno na příští rok obsazené nebo drahé jsme poslali 5000,- zálohu... Teď čtu ty recenze znova a panikařím... Nevím jestli by se nenašlo přecejen něco lepšího, a jestli by paní byla ochotná vrátit ještě zálohu pár dní po zaplacení... :-(
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam měli svatbu tento víkend. Kvůli diskuzím jsme se také báli v jakém stavu to od paní převezmeme a byli jsme připravení na mega úklid, ale byli jsme spokojeni. Pokoje jsme dostali čisté a uklizené. Pouze v přízemních místnostech byly nějaké ty pavučiny, ale během chvilky jsme je vymetli. Stodola a venkovní prostory byly také v pořádku, jen se po zahradě válelo pár vajglů, ale to se také rychle uklidilo. Takže za nás mohu doporučit, všichni nám to místo chválili a všem se tam moc líbilo ;-)
Odpovědět
@daidrax2 tak to jsme vas tam v nedeli videli, kdyz jsme se tam byli podivat :) nakonec jsme zarezervovali termin v kvetnu.. Muzu se zeptat jak jste to meli s obradem? Nekde jsem tu cetla, ze matrika je velmi vstricna a pisou proslov na miru a je moznost svatebnich slibu.. jinak jsem premyslelal nad unitarema, aby to proste bylo vic o nas, tak at je kdyz tak nepoptavam zbytecne.
Odpovědět
@kutilka my jsme se divili, co se tam nahrnulo lidi, kdyz jsme meli pani vracet klice :-)) paní matrikarka je úžasná a co se týče proslovu, tak vyjde ve všem vstříc. Můžete si u ní vybrat o čem chcete, aby se mluvilo, mají sestavené různé verze proslovu. My jsme si vybrali něco romantického, poděkování rodičům a něco vtipného. U hostů to sklidilo úspěch a všichni se zasmáli. A když si sestavíte něco pro sebe na míru, tak s tím určitě taky nebudou mít problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?