Ski areál Skalka u Ostravy / Vřesina

Dobrý den, mám dotaz na ty nevěsty, které zde již svatbu měly. Mám zde letos rezervovaný termín (v červnu), byli jsme se tam podívat před několika dny (leden), ale až teď mě napadla otázka, jak to tam vypadá přes jaro/léto? Jde mi o to, že bych chtěla obřad venku, ale až nyní mi došlo že v létě to funguje jako park pro děti a mám obavu z toho, aby nám tam během obřadu neběhalo a neřvalo X dětí a taky bych nerada abych např. na fotkách měla za zády samé dětské atrakce.. Máte s venkovním obřadem na tomto místě zkušenost? Dal se obřad "oddělit" od veřejnosti a ruchu kolem? Popř. v případě nepříznivého počasí, šel udělat obřad vevnitř? Děkuji moc za nějakou informaci. Iv
Odpovědět
@munchkin1 Zdravím nevěsto. Mohu se zeptat jaké mají podmínky, jestli mají pevný "svatební" ceník např.1200/osobu nebo se dá domluvit jak člověk potřebuje? Děkuji za info.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já sice měla svatbu na Skalce 5. září 2015 a nic se naštěstí venku nedělo a byl klid. ALE jiné nevěsty to měly horší... Dokonce v jejich den se tam pořádal cyklistický závod ;) Kde bylo plno lidí i nějaký moderátor atd. I já jak jsem měla svatbu ve vrchním (největším sále s terasou) tak pod námi dole byla další (menší svatba). Takže jestli počítáte, že Skalka bude pro Vás uzavřená tak to určitě ne ;) Fotit se běžte určitě někde jinde, já se fotila na poli a teď toho lituji. Ale stačí jet k Porubskému zámečku/ rybníku a bude to moc pěkné ;) Nebo do Klimkovic (To je kousek) park je nádherný. Teď to vše vidím zpětně, co bych jinak udělala a změnila :) Jinak mám pár fotek na profilu, tak můžete kouknout :) Ale je to fakt rychlý výběr a některé fotky nejsou vůbec upravené (asi je nově všechny přehraji :-D :-D ) Kdyby něco klidně se ptejte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@munchkin1
Odpovědět
@ivunecka1 Děkuji moc za info :) no já doufám, že tam nic takového nebude, nějaký gulášfest apod. .. :-D to by mě trefilo .. Máme taky hostinu v sále, ale pro jistotu počítám s tím, že tam bude i jiná oslava dole, takže takový sobec zase nejsem :D. Jinak děkuji za tipy na místa focení,..popravdě jsem taky měla v hlavě to pole :D, ale asi dám na vaše doporučení, ...chtěla jsem šetřit čas dojíždění na focení, ale zas je pravda, že to zůstane na celý život, taková památka. JInak hostinu jste měli moc hezkou..:) zdobila jste si to sama den předem, nebo jste si to nechala nazdobit od personálu? Já jsem totiž bohužel tak trochu perfekcionista a mám tendenci mít vše pod kontrolou :D. A s hostinou - jídlem, obsluhou jste byli spokojeni? :) A kolik lidí jste měla? Děkuji moc za odp.
Odpovědět
Profilova fotka
@munchkin1 Klidně se zeptejte pana provozního, zda neplánuje nějakou akci ten den :D Ale já myslím, že už to nedělá. Jo a hlavně si pohlídejte, že máte ten vrchní sál! Já si to taky myslela, až jsem tady narazila na jednu nevěstu co měla ve stejný den také svatbu na Skalce a psala mi, že taky má hostinu ve vrchním sále :D takže to pro mě byl šok! Ale naštěstí nevěsta, byla překvapená že my taky tam budeme mít svatbu (a já měla ohňostroj, živou hudbu atd :D) A zalekla se, tak nakonec to zrušila. Chtěla Skalku sama pro sebe a né další svatbu. Tak jsem zas byla ráda, že mi ten vrchní sál vyšel. (Samozřejmě hned jak jsem to dozvěděla, tak jsem volala na Skalku, že co to má být :D A kdo tedy má ten vrchní sál, nakonec mi řekli, že ty "objednávky" neřeší jen pan provozní, ale ještě nějaká paní jako jeho zástupce a zřejmě ta nevěsta to měla dříve + měla o 40 lidí víc než já, takže rovnou mi řekli, že tedy ona má ten vrchní sál a mi dají ten spodek, což já měla 43 lidí a byla jsem opravdu naštvaná, no nakonec to dopadlo pro mě dobře a já měla ten vrchní, takže se opravdu ptejte a mějte to nějak potvrzené, že máte ten vrchní sál) Jinak ohledně focení, možná že v červenu to bude pěknější (hezčí tráva a tak) ale moje boty byly total zničené, pod šaty (tyl vrchní) se mi dostali broučci, takže je vyndávat bylo opravdu "super". A ta tráva škrábe...A ano, fotky jsou to jediné co Vám zůstane i video, takže na tom bych nešetřila a klidně, ať všichni čekají. Teď to vše vidím zpětně a to focení bych úplně změnila! Jinak na zábavu pro hosty jsem měla 20min prezentaci + pak už hrála živá hudba tak tančili, než jsme přišli. Hostinu jsem si chystala sama (s pomocí :D) Vlastně vše jsem si sama na objednala a i tiskla vizitky atd :) Právě, že taky jsem chtěla mít vše pod kontrolou :D Takže jsem si to chtěla udělat podle sebe - v pátek (den před) jsme to šli odpoledne chystat + jsem dávala zasedací pořádek (s výběrem obědu) personálu (měla jsem 2 varianty oběda - svíčkovou a kuřecí na víně) tak aby věděli přesně komu co dát a neptat se. :-) Takže jsem s obsluhou byla spokojená, vše zařídili jak jsem chtěla a oběd byl výborný i raut. Ale přeci jen už to budou pomalu 3 roky, tak jestli tam ještě jsou :) No a lidi jsem tedy měla 43. A myslím, že to je na ten prostor tak akorát - neb dostačující. Chtěla jsem, ať je místo hlavně na tančení a ať to není stísněné. Tudíž si opravdu nedovedu představit, že by ta předešlá nevěsta měla jednou tolik lidí. To by asi netančili... Možná na terase. Tak snad jsem Vám odpověděla, jak jste si představovala :-D Píši to rychle v práci, tak se omlouvám za nějaké překlepy. :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak já se hodně inspirovala tímhle videem, kde nevěsta měla i obřad na Skalce https://www.youtube.com/watch?v=_Mbl0... A taky kvůli toho videa, jsem chtěla fotky na poli :D No v září, asi na to není vhodná doba :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?