Sháním fotky z venkovní svatební hostiny

Sháním inspiraci, hoďte mi sem, prosím, jakékoli fotky z venkovních hostin, které se konaly v party stanech i mimo ně, fotky z netu, třeba s lampionama a tak. Budu vděčná za cokoli, špatně se to někde hledá... Díky!!
Odpovědět
@jua posíláme Vám několik fotek. Příštý týden budeme mít nové dekorace pro venkovní hostinu (pastýřské hole - háčky, lucerny, malé pozinkované kbelíky jako vázy). Pošlu Vám jejich fotky. Hodně záleží jak velký máte prostor pro svatební hostinu a zda jste bez časového omezení.
Odpovědět
Profilova fotka
@jua Koukni do meho fotoblogu
Odpovědět
K dispozici máme louku bez časového omezení :) Jde o to, aby to nebylo nějak extrémně drahé. Zároveň řešíme, jestli podlahu ano, nebo ne... Nebo jen parket pro kapelu a na tancování?
Odpovědět
@remake dík. podlahu jste koukám neřešili :) asi to nemá moc cenu, pokud týden v kuse před tím neprší a není všude bahno...
Odpovědět
@partystany Mohu se zeptat, k vaší fotce, kterou přikládám: je možné stěny stanu jaksi srolovat, abychom měli možnost je spustit pouze v případě deště?
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak...mi ji teda resili, ale tesne pred akci to bouchlo, takze jsme meli jen parket a podlaha do stanu nebyla...ale jelikoz bylo sucho, tak to bylo v pohode...
Odpovědět
Profilova fotka
@jua
Odpovědět
@jua . U tohoto stanu je možné srolovat boční stěny . Jednotlivé dily jsou po dvou metrech a spojují se prům. zipem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?