Setkali jste se při rezervaci s absolutní ignorací?

Ahoj, zdravím, máme takový problém, vybrali jsme si pro obřad zříceninu hradu kousek od nás, už koncem listopadu jsme volali ohledně rezervace termínu a aby jsme se domluvili, co vše bude potřeba a platby. Ale bylo nám řečeno, že rezervace berou až po novém roce. Tak jsme volali cca v půlce ledna. Pán nám to zvedl asi až po 8 dnech volání. A pouze stroze nám sdělil, email kam máme poslat žádost o rezervaci. Na konci ledna jsme tedy odeslali mail, ale dodnes se nikdo neozval a telefon opět nikdo nebere, setkal jste se s tím někdo? Máte někdo zkušenost, co s tím? Už jsem zoufalá.
Odpovědět
Profilova fotka
@domca89 já jsem se s tím nesetkala co se týče zařizování svatby, obecně ale toto chování nemám ráda, neevokuje to ve mě spolehlivost...což u místa, kde bych chtěla svatbu očekávám... já osobně bych od takového místa dala ruce pryč...
Odpovědět
@viki999 No taky to zvažujeme, že vybereme jiné místo, ale dost mě to štve, měli jsme tam první rande a chtěli jsme tam i první společný krok. Bohužel to tak asi nedopadne. Už jsem zvažovala zajít i na obec, zda nemohou nějak dotyčného kontaktovat, aby jako začal alespoň reagovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@domca89 myslím, že obec se asi nebude chtít nijak extrémně angažovat... navíc bych se prostě bála toho, že nebude reagovat, až budu potřebovat něco vyřídit... ale chápu, že Vás to mrzí... :-S
Odpovědět
Zkusila bych tam zajít osobně. Kdyby ani to nepomohlo, ruce pryč a radši bych si to udělala jinde, kde o vás budou stát.
Odpovědět
@izzybickerstaff No chodit tam ani nemusíme, správce má někde sídlo, adresa neuveřejněna, tohle je zřícenina a není ho tam kde hledat, když jsme tam osobně byli, tak nám právě paní dala číslo na správce, který se tam moc neukazuje.
Odpovědět
Setkala jsem se s tim u nekolika dodavatelu. U vsech jsem sluzbu nakonec zrusila a dobre jsem udelala.
Odpovědět
Profilova fotka
Radši bych si vybrala jiné místo, také mám zkušenost, kterou ted řeším, jen ne s místem, radši se zařídím jinak
Odpovědět
No taky už přemýšlíme, co v okolí vybrat háček je, že většinu hradů a zámků má ve správcovství dotyčný, co nekomunikuje, takže zvažujeme, kde a co. Času už moc ale není.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame to dost podobne jako vy, budeme mit obrad na zricenine jednoho hradu a presne mi bylo na podzim 2015 receno, ze terminy budou rezervovat az od unora letosniho roku a ze se sami ozvou. Radsi jsem tam pak v unoru volala sama a termin jsem v pohode rezervovala. Ale pozor, ne se spravcem ani kastelanem hradu, ale na prislusne matrice, pod kterou ten hrad patri, protoze to stejne vsechno vyrizuje ta matrika - oddavajici bude z uradu a ne z hradu, tak si zkus zjistit to a volat na matriku.
Odpovědět
@kristap Na matrice termín i oddávajícího máme domluvený, ale přeci jen nějakým způsobem musíme zarezervovat termín i na zřícenině, nebo ne?
Odpovědět
@domca89 A co si udělat obřad třeba na louce vedle zříceníny, prostě u ní a ne v ní, to by jste k tomu nepotřebovali žádnou rezervaci, jen souhlas majitele pozemku a při tom by jste se nemuseli úplně vzdát toho místa
Odpovědět
@radkaja No to by bylo fajn, ale tahle zřícenina je v lese. Leda že by jsme si švihli občad na příjezdové lesní cestě. :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, mohu-li přispět do diskuze... nás tedy neignorovali, ale uvedli v omyl. Paní na matrice nám na naši žádost ohledně místa obřadu /louka s výhledem do českého středohoří/ dostupné, v podstatě součástí obce...řekla, že to není problém, ...podejte si žádost, ale jedná se pouze o formalitu.... ano, velmi formálně nám po 3 týdnech oznámili, že to neschvalují. Měli jsme již vše zajištěno...hostina na horské chalupě pár metrů od místa, nocleh, dopravu... to bylo překvápko...
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to u vas funguje jinak. U nas je tedy to vedeni hradu primo napojene na matriku, te poskytne terminy a pak uz si s tim matrika pracuje sama a nikdo z hradu uz pak do toho nezasahuje. V tom pripade nevim, co se zda jako nej. Jestli je to misto pro vas dulezite, tak tam porad volejte a urgujte.
Odpovědět
Profilova fotka
My sme sa tiež stretli z nezáujmom...dokonca sa jednalo o zariadenia ako penziony a hotely - kde sme potrebovali miesto pre cca 60 ľudí a nocľah cca pre 50 ľudí. Myslím, že taký kšeft každého poteší. Evidentne to tak nie je. Niekde nám povedali, že je s tým len veľa starostí, inde, že robia len dve, tri svatby do roka a už majú plno. Vo veľkej vačšine nás odkázali na mailovú komunikáciu, napriek tomu, že stojím u nich na recepcii a chcem si prezrieť nádhernú stodolu pre našu svadbu. Toto sa nám stalo v penzióne na Stodolci v obci Chřibská v NP České Švýcarsko. Napriek tomu, že sme sa tam trepali až z Prahy, nás majteľ otočil na pate, že nemá čas, máme napísať mail, na ktorý stejne nikdy neodpísal. Mať vysnenú drevennú stodolu obklopenú lúkami a ohradami s pasúcimi sa koňmi mi nestálo zato, aby som mala problémy s domluvou s majteľom, zlou organizáciou..atď. Nakoniec máme hostinu niekde, kde boli nadšení z toho, že chceme byť práve u nich, kde nám pomáhajú s organizáciou, vyjdú v ústrety, a snažia sa nám všetko maximálne uľahčiť. Pani je milá a príjemná osoba, a komunikuje s nami pravidelne. Nemenila by som. Neveste potom odpadá strašne veľa starostí. Ak už teraz máte problémy s komunikáciou, može to byť časom horšie. Alebo budete niečo potrebovať, a problém je na svete. Toľko moj názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domca89 Ta zřícenina má jistě nějakého majitele a to není ten zamlklý týpek, ne? :-D Tedy bych se obrátila na majitele (obec, kraj, soukromá osoba, nějaká instituce) a důrazěn žádala vyřešení této nemilé situace.
Odpovědět
@pirek No ve středu jdu na obec, tak uvidíme, co mi řeknou hezkého.
Odpovědět
Tak dámy, příteli dodnes na žádost o rezervaci neodepsali a když jsem napsala ze svého mailu žádost o rezervaci, zareagovali do 3dnů.
Odpovědět
@domca89 Tak to tam tedy budete mít i když už teď s nimi jsou takové potíže ? Já bych tedy měla obavy. Pokud ale od pána vlastně nic nepotřebujete aby tam přichystal, tak snad se nic nemilého nepřihodí. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?