Schanim misto na svatbu v okoli Brna (50km idealne na jih) letos v lete

Prosim o radu jestli nevite o volnem miste na svatbu (obrad hostina a ubytovani) pro 50 lidi v okoli Brna (tak do 50 km, idealne na jih od Brna). Byto by fajn kdyby to mnelo hezke venkovni prostory na obrad pripadne aj hostinu. Termin nemame fixny ale chtela bych nekdy v lete (cervenec az prvni polovina zari).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můj tip pro Vás je restaurace Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Brna.. Krásné prostory, romantická venkovní zahrádka, výborné jídlo, nádherné prostředí a okolí moravských vinic..možnost konání obřadu přímo v Barrio Gotico nebo v okolí (vinohrad, zahrada, altán, kostel).. na všem se dá domluvit! Ubytování lze případně zajistit přímo naproti restauraci - v Hotelu Kurdějov. Mrkněte na FB stránky "Barrio Gotico Cafe" nebo na "Barrio Weddings", případně nás kontaktujte přímo zde. Budeme se těšit! :)
Odpovědět
Koukněte na Fino club v Modřicích, my tam měli jen hostinu, obřad jinde, ale dělají tam i obřady.....
Odpovědět
Za nas Vinarsky dum Dominant v Rakvicich. Zaslouzi si 1* ve vsech ohledech! I my meli okolo 50 hostu. Meli jsme tam vse, od obradu az po ubytovani hostu 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné místo je Vinařství u kapličky Zaječí.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě je top PORČŮV MLÝN za Černou Horou a hostina U tří volů....
Odpovědět
Profilova fotka
co sem se já koukala tak mě se líbí Porčův Mlýn, Kadlcův Mlýn, Statek Samsara, Penzion Pastuška, Vinařství Šlechtitelka a Vinařství U Kapličky podle mě to jsou moc hezká místa pro svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by nevadil směr na sever...tak z dobré zkušenosti doporučuji hotel Lasákův mlýn v Boskovicích :-) Romantika, rybníček, zahrada a obřad venku. Příjemné a nenucené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?