Santini Garden - varování

Pokud si chcete objednat svatbu v Santini Garden, budete možná rádi za informaci, jak tam probíhala naše svatba. Paní manažerka Ptáčková slíbí cokoliv, ale jen velmi málo dodrží, například předem domluvené ceny, potvrzené dokonce mailem. Týden před svatbou nám klidně oznámila, že závazně objednaný stan nebude, protože musí změnit dodavatele a bude to „jen o 6 tisíc“ dražší. Nakonec jsme nedostali ani požadovaný rozměr stanu, takže na třetinu hostů pršelo, naštěstí jen krátce. Na naši námitku, že malý stan opravdu nebyl v pořádku, odvětila: vždyť pršelo jen trochu. Nejhorší byl ale závěr: po 22 hodině přijela policie kvůli rušení nočního klidu. Protože přišlo více podnětů, přijely během pár minut tři hlídky. Nakonec jsme dostali pokutu a policisté nám říkali, že jezdí do Santini skoro každý den, i když nám manažerka tvrdila, že po 22. hodině stačí ztišit hudbu a můžeme být na zahradě, jak dlouho chceme. Ale to jsme nesměli ani po vypnutí hudby, jeden policista si pro mě přišel, když jsem uklízela výzdobu stanu. Dost nám to zkazilo závěr oslavy, v restauraci pak bylo hrozné vedro, takže oslava kolem 23. hodiny víceméně nedobrovolně skončila. Problémů bylo víc, nezodpovězené maily, nezvedání telefonu v domluvenou dobu... a za obyčejnou vodu ve džbánu si mimochodem naúčtovali 1400 Kč.
Odpovědět
@praha14 U služeb máš stejně jako u zboží možnost reklamace. Nezaplatila bych jim v případě takových problémů a kdybys to chtěla hnát až jo do krajností, tak vodu za 1400,- by ti rozhodně naúčtovat nemohli.
Odpovědět
@praha14 pokud máš písemné nabídky, tak reklamovat a zatím neplatit.
Odpovědět
My jsme vše reklamovali, ale je to boj s větrnými mlýny. Vodu jsme chtěli, tak nám napálili takovou cenu. Co můžete dělat? Když jsem se mailem ptala na cenu vody, prostě mi neodpověděla. V případě stanu to byla hrůza, nebrala nám telefony, neodpovídala na maily, takže jsme dva dny před svatbou měli strach, že budeme úplně bez stanu, to byly ty záplavové deště...
Odpovědět
Teď jsme si přečetli zákon 251/2016 Sb. účinný od 1.7.2017 paragraf 5, odst.1, písm. d - kdy za přestupek (rušení nočního klidu) lze uložit pokutu až 10 000 Kč. A policisté, kteří do Santini podle jejich slov jezdí každý večer, tuhle pokutu už můžou udělit. My dostali ještě relativně nízkou, protože bylo 1.7. Jedna naštvaná obyvatelka se dokonce dostala až k mikrofonu našeho DJ aby nám zábavu pořádně vyčetla. Bylo to pár minut po 22. hodině. Nejvíce nás mrzelo, že jsme nemohli zůstat na zahradě, vevnitř v restauraci bylo nedýchatelno... Na svatbu, kdy chtějí hosté zůstat déle, než do 22 hodin se Santini podle mne vůbec nehodí, možná na dětskou oslavu. A nepomůže ani výměna manažerky.
Odpovědět
Máš písemně doloženo, že můžete mít venkovní zábavu po 22. hod? Pokud ano, požaduj slevu za službu. Promiň, ale já bydlet vedle nějaké takové "pořadatelny svateb" a mít pod okny juchání každý víkend, tak taky volám policajty. Takže, reklamujte rozdíly oproti smlouvě. O zbytku tu můžeš jen hořekovat.
Odpovědět
@tamaraad No, já už nijak nehořekuji :-). Příspěvek jsem napsala pro ostatní, aby si dali pozor na to, co jsme my nějak nezvládli, nebo nás to spíš nenapadlo. Máš pravdu, že by to chtělo mít písemně doložené vše, co je důležité, ale u zábavy po 22 hodině nás to vůbec nenapadlo. Až když jsme hudbu vypnuli, bylo znát, jak se všechno rozléhá, já se těm lidem taky nedivím, navíc se tu pořádají nejen svatby, ale i firemní akce, takže to mají téměř denně. A že přijely tři hlídky, měšťáci i státní, svědčí o pořádně velkém problému. Díky za reakci!
Odpovědět
Dobrý den, rádi bychom se také vyjádřili k recenzi „Santini Garden - varování“. Je pravda, že svatba byla přerušena příjezdem policie, protože bohužel nebyl dodržen do 22 hodiny noční klid i přes opakované upozorňování manažerky DJ, aby přestal hrát. Od 1. 7. 2017 byla bohužel změněna vyhláška o rušení nočního klidu a police musí udělovat blokovou pokutu na místě. Nicméně zbytek informací v recenzi není podle skutečností. Paní manažerka s klienty (svatebčany) komunikovala o všem dostatečně dopředu, na emaily řádně odpovídala a ceník služeb byl znám vždy včas. Jedna karafa vody stála 50,- a za celý večer se vypilo 28 karaf vody, což opravdu činilo 1400,- (28x50). Celý problém se stanem vznikl díky tomu, že původnímu dodavateli se stan rozbil a nemohl ho tedy poskytnout. O změně dodavatele, navíc v období „svatební horečky“, bylo náročnější sehnat náhradní řešení, což se ve finále podařilo s tím, že cenový rozdíl byl komunikován s klienty předem. Mrzí nás, že se závěr svatby takto vymkl kontrole, nicméně za nepříjemnosti jsme se omluvili a naše služby byly poskytnuty průhledně, slušně a hodnotně! Restaurace Santini Garden
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?