Samota u houpacího koně - přípravy

Ahoj, sháním někoho, kdo už měl svatbu na Samotě u houpacího koně, ve Zhoři u Tábora. My tam letos v září budeme mít svatbu a pomalu se chystáme, tak by mě zajímaly nějaké tipy ohledně příprav, jak jste byli spokojeni a tak... Díky 8-)
Odpovědět
Nikdo?
Odpovědět
Dobrý den, svatbu na Samotě U houpacího koně jsme měli loni v srpnu. Byli jsme velmi spokojení a využili jsme těchto služeb: Catering: http://www.pavelminar.cz/ Nápoje: http://www.pivovarobora.cz/ Hudba: https://www.weddingdjs.cz/dj-na-svatb... Fotograf: http://coufal.photo/ Jediný drobný problém byl s personálem cateringu, který další den ráno odmítal umýt po sobě použité místní kuchyňské vybavení z venkovní kuchyně, protože si jej nepřivezli s sebou jako vlastní i přesto, že v něm sami vařili a na místě zajišťují služby pravidelně. Pokud byste měla zájem, zbyla nám po svatbě k dispozici webová doména http://svatbanahoupacimkoni.cz/, mohu poskytnout.
Odpovědět
Profilova fotka
@josefjosef Máte moc pěkně udělané webové zvadlo! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markovkak My. Informace o dodavatelích mám v albu. Je spousta věcí, na co myslet, počítejte s tím, že jistou dobu budete muset např. i uklízet (ometat pavučiny, leštit stoly), nevím jak letos, ale za nás tam byla jen jedna malá lednice. Pán nemá rád, když tam na posteli spí malé děti (nemají nárok na postel), vyřešila jsem to nepromokavou podložkou, jestli tam budete mít třeba radio, světýlka, hodila se prodlužka... Týden dopředu bylo nutné nahlásit počet obsazených lůžek (platí se pak za ně, i když tam nakonec nikdo nespal) atd., atd. Je to tam opravdu super a všichni byli nadšení.
Odpovědět
Majitel, pan doktor Návara, je svérázný a báječný člověk. Má na místě jasně nastavená provozní pravidla, která ovšem fungují ve prospěch obou stran. To se může týkat i ubytovávání dětí s „rizikem znečištění“ lůžek, ovšem na svatbách se toto riziko často rozšiřuje i na dospělé... V našem případě s ubytováním dětí žádné problémy ani debata nenastaly. Měli jsme v areálu a na okolních pozemcích ubytováno 120 lidí, z toho 15 dětí, ale některé pravda spaly ve stanech. @zoe_se_vdava Děkuji pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
@josefjosef Ano, pan Návara je prostě svůj, dá se s ním vyjít, ale rozhovory s ním mi byly spíše nepříjemné, než příjemné. Nemyslím obsahově, vždycky se to vyřešilo k naší spokojenosti, ale spíš jsem z něho měla divný pocit a šla za ním, až když to bylo opravdu nutné. Žádný problém jsem s ním neměla, nebyl problém ani s dětmi, jen na to možná přišla řeč, protože v té době jsme měli dvě malé přímo my. A noc před svatbou tam měla spát v pokoji svědkyně s 2 letou dcerou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?