Samota u houpacího koně - prenechám termín 13.9.2019

Ahoj všem :), přenechám termín v tomto oblíbeném svatebním objektu na září 2019 (konkrétně dny13-15/9). V případě zájmu poskytnu detailní podmínky nabídky i kontakt na majitele. Dejte vědět snoubenci <3
Odpovědět
@santova mohla bych poprosit o podrobnější informace ? děkuji :)
Odpovědět
Prosím já bych ho brala já jsem pánovi psala a říkal že 15.9 je předběžně v rezervaci. Ale moc bych o něj stála.
Odpovědět
@monando ahoj, pošli mi prosím mail :-) přepošlu podmínky a pak můžu zodpovědět dodatečné dotazy (pokud jste tam tedy již nebyli také osobně:).
Odpovědět
@sara1992 Ahoj Sáro :), super. Byla si zde osobně již na prohlídce nebo chces zaslat také podmínky do mailu? Mám informovat majitele? jsme domluveni, že od včerejška nabízíme oba dva, tak aby náhodou. Díky za info.Vanessa
Odpovědět
@sara1992 PS, taky mi ten termín babího léta přišel super!
Odpovědět
Ahoj holky, taky mi pán včera psal, že se nejspíš uvolní tento termín. Nicméně já to ještě neviděla osobně, takže jsem nic neodepisovala a vidím, že stejně už bude asi plný :) Jen mám prosbu, pán mi napsal, že ceny říká až osobně...ale jsme z Prahy a abychom tam jezdili bez toho, aniž bychom věděli kolik si berou za pronájem atd mi přijde zbytečné. Můžete mi říct nebo napsat soukromě, kolik si pán účtuje prosím? Abych věděla, zda má cenu se tam vůbec jezdit dívat :) Moc díky!
Odpovědět
@santova Můj mail je valisova.sara@seznam.cz Dívat jsme se nebyli ráda bych věděla nějaké podmínky atd. Nebo jestli vám třeba zaslal ceny ? Pan říkal že kdyz by byl ten termín volný ozve se mi ale ještě mi nepsal tak kdybys předala kontskt byla bych vděčná.
Odpovědět
@majdinka22 ahoj, pošli mi prosím email, ráda ti pošlu podmínky nájmu. :-) ps. osbní návštěvu doporučuju, je to takový pohádkový.
Odpovědět
Ahoj, muj mail je magda.radova@centrum cz. Moc dekuji! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den nebo ahoj 🙂 @santova Dobrý den, nevím, zda to není moc troufalé, ale mohu Vás prosím také požádat o zaslání podmínek nájmu pro svatbu u Houpacího koně? Je to tam opravdu krásný a vážně o tomto místě uvažujeme pro náš den. Předem moc děkuji za ochotu 🙂 Můj e-mail je: andy464@seznam.cz Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?