Sál, kulturák nebo něco podobného v Prostějově, Olomouci?

Ahoj, prosím o nějaké tipy na místo svatební hostiny, bohužel nejsem místní, a tak se v tom hledání místa pěkně plácám. Kvůli ženichovi by to mělo být něco neformálního (svatebčani budou v neformálním, mělo by se grilovat prasátko apod.). Bohužel je nás moc (asi 70, a to nepočítám děti), takže bych potřebovala, abych si vše ostatní (catering, alkohol, výzdoba) mohla zajistit sama ve své režii. Čechy pod Kosířem a jejich Multifunkční budova mi bohužel odpadly, protože tam s náma nemůže náš pejsek, a nemáme pro něj hlídání, protože každý, na koho je zvyklý, bude právě na té svatbě. Budu opravdu vděčná za jakékoli nápady :-)
Odpovědět
No jedině mě napadají sokolovny, třeba v Čelechovicích na Hané je nově zrekonstruovaná, my máme v kulturáku ve Smržicích, ale tam je to s restaurací, takže není možnost si donést vše své.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste tohle penzionvjizdarne. Mají konferenční místnost pro cca 70 lidí cena za podnájem se pohybuje 1000,-. Bohužel nemají žádné fotografie. Penzion je celý postaven v roce 2013. Pak už leda ty sokolovny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme svatbu (resp.hostinu) v Čelechovicích na Hané v Sokolovně. Velmi dobrá domluva + všechno vlastní jídlo (tudíž musí být i tým lidí, kdo vám navaří a obslouží hosty). A velmi dobrá cena. Fotografie mám v albech :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak nás bylo kolem 90 - 100 :-)
Odpovědět
katerinent moc děkuji i za názornou ukázku :-) Ještě bych měla dotaz, dá se to i nějak propojit s venkem? Opravdu netuším, kde to je a na oblídky pojedem nejdřív za měsíc, až budeme mít cestu do PV...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste H-Club v Prostějově. Mají tam sál a svatby tam jsou velmi často. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?