Rustikální svatba okolí Kladna

Profilova fotka
poradí prosím někdo místo pro rustikální svatbu v okolí Kladna, Rakovníka, Nové Strašecí a nějak tím směrem? Chtěla bych svatbu pod širým nebem, hostinu pro 20 lidí, tu klidně i v nějakém altánu. Hledám, hledám a nějak nemohu nic najít. Díky za každý tip! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste areál Botanika na Horním Bezděkově. Tam je možnost mít hostinu pod takovým větším altánem (nevím, jak to nazvat, asi pošlu spíš fotku. Výzdoba se přizpusobuje stylu svatby. Obřad probíhá u oblouku, který si každá svatba zdobí sama, jmenuje se to tam "Pod hruškou". Ty místa pro obřady jsou 2, Pod hruškou je to ale hezčí. No, posílám nějaké fotky z výzdoby a jak to tam vypadalo. Akorát ten stůl u 1. fotky ještě nebyl na svém místě, má být pod obloukem, ale posunuli ho až těsně před obřadem, kdy tam byli lidi, tak se to už nestihlo vyfotit. Kdybyste chtěla vidět víc fotek, má je na fotoblogu Verziz. Botanika je podle mě nej volba, opravdu jsem zatím neviděla hezčí místo na svatbu :-). Taky jsem slyšela, že mají lidi svatbu na Tyršáku u Rakovníka. Shodou okolností tam teďka jedem za rodinou a budem bydlet právě na Tyršáku, kde bude s náma i svatba, tak můžu pak poreferovat, jak to vypadalo, mám trochu pochybnosti, ale třeba to bude pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Areál Botanika v pohodě, obřady jsou pod stromy ve stínu, útulné prostředí uvnitř, grilování u rybníčku - jen ten řvoucí papoušek, kdyby šel dát na oslavu někam do - pryč! Ale je tam na svatby myslím více prostor, dle počtu hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu, třeba to bude to co hledáte :) Pěkný den Pokorná :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?