Roubenka U rybníka - Vratimov

Profilova fotka
Ahoj holky, měla jste některá svatební hostinu na tomto místě? Děkuji moc i za případné fotky
Odpovědět
my o tom uvažovali, ale po telefonátu s panem majitelem jsme od toho upustili. Přišel mi nesympatický a nelíbil se mi jeho přístup ani ceny.
Odpovědět
Mě se to tam moc líbí. Ceny se mi zdály v pohodě. Nicméně momentálně mají problém s obřadem. Nechce jim tam nikdo chodit oddávat, tak bychom se museli vzít den předem a pak tam udělat jen fiktivní obřad, což nechceme. Situaci se nějak řeší, tvrdil majitel, ale zatím to je tak jak jsem psala. Navíc obřad na té terase nad vodou musí být už v 11 hodin, protože pak se otvírá už restaurace a courali by se tam lidi. Dá se asi pronajmout celá restaurace ale nevím jak to bylo cenově. Jinak obřady dělají ještě vedle, v prostoru u hřiště a je tam i zastřešená pergola. V zimě to teď nevypadalo nic moc. Chtěla jsem to když tak nad tou vodou ale pokud by tam měla být otevřená restaurace, tak je to tam úplně na nic podle mě. Nahoře je sáleček max. pro 40 lidí myslím a docela maličké. Jen opravdu na sezení, což by mi nevadilo. No ale vadí mi to, že tam není momentálně ta možnost obřadu. Jo a ještě Vám mohou udělat "obřad" na hrázi.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme termín 30.7. 2016 v Roubence :-) Zatiaľ sme s majiteľom moc neriešili podrobnosti, tak dúfam, že bude bezproblémový :-) Balejka - kedy máš termín a koľko ľudí máte v plánu?
Odpovědět
Ale my na Roubence nemáme svatbu. Viz důvody výše :)
Odpovědět
Ahoj holky, to nemyslíte vážně :( Právě jsme se s přítelem domluvili na místě a termínu svatby. Chtěli jsme se taky brát na Roubence, ale až za rok v červenci. Agtri: přesně jak píšeš, majitel se chová naprosto příšerně, jako by neměl absolutní zájem. Termín mi už ani nepotvrdil a ani nepodal bližší informace. Mohla bys mi prosím nastínit, jakou si řekl cenu, že tě to odradilo? Prostředí je naprosto úžasné, ale jestli mají problém s obřadem, tak to za to nestojí. Netušíte někdo proč by tam nikdo nechtěl chodit oddávat? Taky jsem si naivně myslela, že budeme mít celou Roubenku pro sebe. Ale o to, aby se tam potulovali hosté fakt nestojím a obřad v 11 je moc brzy. Můžete mi tedy prosím říci, jaké jste našli místo?
Odpovědět
Ahoj holky. Co se tyce obradu, je pravdepodobne problem s Vratimovskou starostkou.. :-S jedine se domluvit s jinym oddavajicim. Roubenka je opravdu krasne misto, ale trosku me desi vase zkusenosti s panem majitelem..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svadbu 30.7. 2016 a zatiaľ vše v klidu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky - majiteľ nám to mesiac a pol pred svadbou zrušil !!! A to mal zalohu na svadbu už 4 mesiace!!!! NEDOPORUČUJEM !!!!
Odpovědět
@paganinka a kde nakonec svatbu mate???
Odpovědět
Tak to je hnus. A to jste neměli žádnou smlouvu?
Odpovědět
Profilova fotka
A čo by Ste zmluvou docielila? Na súdenie nemám čas a aby mi to tam spacali, tak to za to nestoji :-) On prišiel o kšeft, nie ja ... A ako mi vravela floristka, nebola som jediná, ku komu sa takto zachoval ....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?