Romantický zámek+letiště, cca 100 hostů, stř./již. Čechy

Ahoj, hledám pro letní svatbu co nejvhodnější objekt, který musí splnovat má náročná kritéria....a proto budu moc ráda za Vaše případné tipy :-) . Svatba bude vnitřní a měla by se odehrát v romantickém prostředí hradu či zámku. Tento objekt by měl pojmout kolem 100 hostů a měl by mít krásnou zahradu či park kvůli fotkám. V dané lokalitě (nemusí být přímo v objektu zámku, ale i v dojezdové vzdálenosti) by měla být pěkná restaurace, kde by se odehrál slavnostní oběd pro všechny svatebčany a večer by bylo možné grilování. V daném městě by mělo být též letiště (menší) a možnost ubytování hostů - cca 50. A jelikož je strašně náročné splnit všechny tyto podmínky hledáme vhodné místo ve středních či jižních čechách. Tak pokud byste měl nekdo nějaký tip budu moc moc vděčná:-) Děkuju ;-)
Odpovědět
ahoj,napsala jsem ti do zprávy.... kdybych dala odkazy sem,asi mě bloknou :-(
Odpovědět
Ahoj, co třeba Ctěnický zámek, je tam i park a jízdárna, hotel a restaurace, vše na jednom místě a letiště Letňany cca 10 km od Ctěnic. Byla jsem tam nedávno slavit s manželem výročí a mohu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Nádherné romantické místo je Zámek Hluboká na Hluboké nad Vltavou, restaurace Štekl přímo u zámku a letiště cca 5km odtud - Hosín, na Hluboké spoustu ubytovacích možností. Mohu zaslat prospekty na hostinu i obřad, pokud budete chtít.
Odpovědět
Dobrý den...děkuji za tip, na tomto místě o víkendu proběhli zásnuby, takže vím jak je to krásné místo a mám jej v širším výběru:-) Pokud bych se pro toto místo rozhodla moc ráda využiji Vaši nabídku. Hezký den :-)
Odpovědět
Ahoj, to menší letiště tím myslíš třeba pro vyhlídkové lety nebo něco mezinárodnějšího? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, těžko se mi bude nabízet jihočeský statek proti romantickému hradu :-) , ale pokud jde o restaurační služby, velký pozemek na grilování a opékání selete i ubytování v místě, mohu již náš objekt nabídnout. Jsme nedaleko Českého Krumlova a hradů je v okolí hodně. Letiště také není daleko a zajistit odvoz není problém. Vždy doporučujeme přijet se podívat k nám přímo na místo, protože možností k využití areálu je mnoho a několika slovy se to vyjádřit nedá. Ze zkušenosti vím, že zvláště pokud budete mít hosty ze zahraničí, tak oceňují prostory našeho statku, jelikož jsme se snažili udržet charakter pravých jižních Čech - a to se snad povedlo :-) . Hezký den. Milan Kraus
Odpovědět
Dobrý den, moc děkuji všem za nápady. Od zdejší milé uživatelky jsem dostala tip na zámek Zbiroh, který se nám velmi zalíbil a tak jsem si jej rezervovali na polovinu srpna:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pompadourka Dobrý den, také budeme mít svatbu na zámku Zbiroh :-) také v srpnu příštího roku. Jaký termín máte zamluvený?
Odpovědět
Profilova fotka
@pompadourka Zbiroh je dobrej. Anebo Dobris a z Dobrise idealni spojeni na Pribram, respektive na letiste Dlouha Lhota, kam jezdime skakat.
Odpovědět
@tinakari to je náhodička.....16.8. a vy?:)
Odpovědět
@marketajuppova No my jsem z Dobříše:-) Původně to mělo být tam....ale už to tam mělo spousta našich přátel a je to desně profláklé, takže sme chtěli něco více ,,svého´´ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pompadourka To chapu, ale jinak z Dobrise je ta Dlouha Lhota asi nej :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pompadourka my to budeme mít o týden dřív 9. 8. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?