Retro Riverside u Karlovych Varu

Ahoj holky :-) nemate nektera zkusenost s poradanim svatby v tomto hotelu, at uz jako nevesty nebo svatebni hoste? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme tam nakonec svatbu neměli, ale chodíme tam velmi často a dost reálně jsme tam svatbu plánovali. Finančně to nevyjde tak hrozně :-D jsou velmi vstřícní a ochotní.
Odpovědět
A nevis orientacne jak to tam financne vychazi (obrad, obed a raut)? Psala jsem jim o cenu a zda maji jeste volne terminy, ale zatim bez odpovedi :-( ja jsem tam tedy nikdy nebyla, ale z tech svatebnich fotek na molu jsem unesena :-) Jestli muzu byt zvedava-kde jste meli svatbu vy? Nemam moc prehled, kde vsude je mozne udelat obrad i obed se zabavou na jednom miste :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím tě zklamat, ale cenu si nepamatuju...pro 40 lidí oběd a raut asi 50 tisíc. Ale mohli jsme mít vlastní pití i alko. Trochu problém je, když začne pršet, máte rezervované molo a restaurace není samozřejmě uzavřená. Budeme tam fotit svatbu jedné nevěstě, zeptám se jí na cenu ;-) My jsme měli svatbu na zámeckém hotelu Lužec. V ceně byla restaurace (možnost párty stanů venku) a obřad před zámkem. Pro 35 lidí s mým ubytováním den předem a ubytováním pro novomanžele (zdarma) s hostinou (oběd a raut) + pití (i alkohol) jsme platili asi 55 tis Koukni ke mně do alba :-D Letos v Lužci asi budeme fotit svatbu, tak jsem ráda, že se tam vrátím :-D ale dost rychle se tam plní termíny
Odpovědět
@tetrier nádherné místo pro obřad.
Odpovědět
@sanndra dekuji za info :-) kdybys zjistila blizsi info od nevesty, budu rada :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?