Restaurace Stará celnice v Hlučíně - místo pro hostinu?

Profilova fotka
Zdravím všechny, zaujala nás restaurace Stará celnice, co se lokality a kapacity hostů týká, a uvažujeme o uspořádání hostiny na tomto místě, pokud by nám to vyšlo, chtěli bychom to i s obřadem. Máte někdo nějaké info popřípadě osobní zkušenosti s tímto restauračním zařízením? Předem děkuji za příspěvky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sylvienevr Dobrý den, jsme přímo z Hlučína. Pro obřad to vhodné místo z mého pohledu určitě není. Restaurace je situována v blízkosti hlavní cesty. Pokusím se Vám dát z vlastních zkušeností pár tipů z nejbližšího okolí. Za nemalou zmínku stojí Třebovice, kde na obou stranách parku nalezneme jak Třebovický mlýn, tak přímo na začátku parku je další místo Porubský altán. V okolí Hlučína směrem na Opavu: Mlýn U vodníka Slámy, Hradec nad Moravicí, v Haťi nesmím zapomenout na Hostinec u Svatého Mikuláše či v Šilheřovicích zámeček. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já jsem byla jako host na svatbě, kde byla hostina v této restauraci. Hostina byla nádherná, vše skvěle připravené, jídlo vynikající, takže z tohoto pohledu mohu jen doporučit.
Odpovědět
Hezký den, my máme celnici jako jednu z variant pro hostinu, o kvalitu jídla se nebojíme, přístup mi příjde hodně profesionální, jen se trochu bojím té ceny. Má někdo zkušenost, kolik tam výjde hostina?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?