Restaurace Selský statek - má někdo zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, včera jsme se byli podívat v restauraci Selský statek a celkem to na nás udělalo dobrý dojem, i pan provozní působil jako seriozní člověk. Máte někdo s touto restaurací zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Zapomněla jsem napsat že se jedná o restauraci Selský statek v Újezdě u Průhonic
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádi v Újezdě bydlí a měli na Selském statku i svatební hostinu, večer pak párty s rautem. Myslím, že vše bylo ok, jídlo bylo dobré, obsluha příjemná. Výzdobu a uspořádání stolů vhodně upravili jak na oběd, tak na párty. Je to takové spíš rodinné :-) Nedovedu si to moc představit při větším počtu lidí, ale kolem cca 50 je to v pohodě. Je teda pravda, že kamarádi se panem provozním osobně znají, ale nemyslím si, že by to mělo vliv na kvalitu poskytovaných služeb. Chodíme tam občas i na večeři :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za mě mohu Selský statek v Újezdě u Průhonic doporučit,já tam několikrát již hrál jako DJ a myslím že budete spokojeni.Samozřejmě pokud hledáte pětihvězdičkový podnik s michelinskou hvězdou,budete muset hledat jinde,ale tato příjemná restaurace se vám bude líbit a s panem provozním se dá zajisté dobře domluvit.Jo a jinak - vaří výborně .-) v případě zájmu mohu nabídnout i své služby jako DJ a moderátor Vaší veselky.
Odpovědět
Profilova fotka
@dzogobela děkuju, my právě hledáme něco spíš rodinného, budem mít max 40 lidí takže by to mělo být ok,pan provozní působil sympaticky.
Odpovědět
Profilova fotka
@djgoro ahoj děkuju, my už svého DJe máme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji,aby vše klaplo na jedničku.Určitě klapne a předem Vám gratuluji. Jirka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?