Restaurace/penzion pro obřad, hostinu, párty Praha-východ

Profilova fotka
Ahoj všem :-) Hledám už 2 měsíce místo pro naší svatbu, kterou chceme příští rok. Prohledala jsem už kde co a prostě nevím. Nevíte někdo o nějakém místě pro menší svatbu okolo 40ti lidí za rozumný pronájem bez nějakých šílených podmínek útraty nad 150 000 atp? Prostě místo s pěknou zahradou, kam se vejde na oběd cca 35 lidí a večer o pár hlav víc na párty? Děkuji moc za všechny nabídky, nápady, rady, kontakty :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Hotel U Svatého Vavřince je na sever od Prahy po dálnici D8, cca 20minut jízdy. Děláme i malé svatby a přizpůsobíme se požadavkům klienta! Pokud byste měla zájem, dejte vědět, pošlu vám více info.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca_93 Dobrý den, v jaké lokalitě (okres, kraj) svatbu chcete mít? Věděla bych o několika pěkných místech na jižní Moravě. :-) Když jsem hledala místo pro naši svatbu, našla jsem jich docela dost a některé měly i levný pronájem. Pro nás byly bohužel malé (80 + 20 lidí). Můžu dát tip, pokud by to pro Vás v této lokalitě mělo smysl?
Odpovědět
Profilova fotka
@illienel Dobrý den, bohužel hledám Prahu- východ, max. Praha okolí a Středočeský kraj :-) Ale mockrát děkuji za ochotu pomoct :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste penzion Alt.http://www.alt-pension.cz/. V Srpnu tam fotíme svatbu, můžu Vám potom ukázat fotografie :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na mapu svatebních míst na mém webu, třeba zde z Prahy Východ něco naleznete :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkaamia Dobrý den, mohu se zeptat kolikátého srpna tam fotíte? Kamarádovi tam jdeme na svatební párty, tak je to celkem náhoda a ještě větší by byla, kdyby jste mu tu svatbu fotila vy :-D Každopádně tam napíšu mail s optáním :-) Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca_93 Dobrý den, budeme tam fotit 4.8. :-). Tentokrát fotí Mia a já budu koordinovat. Chtěli mě jako koordinátorku :-), takže se moc těším. Dělala jsem už x svateb, když jsem měla svojí restauraci.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca_93 Kdy máte termín svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkaamia Ahaaa :-) tak to bude jiná svatba :-) jdeme tam v půlce srpna...
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca_93 ještě je moc hezké místo Hliněná bašta. A Dvůr Hoffmeister - tam taky fotíme svatbu 9.9. :-) https://www.dvur-hoffmeister.cz/
Odpovědět
Dobrý den, hotel Svornost vám nabízí své služby. Mgr. Tomáš Král ředitel hotelu Hotel Svornost virtuální prohlídka : https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?