Restaurace Karel - Dolní Chabry - nedoporučuji

Ahoj, nedoporučuji restauraci Karel v Dolních Chabrech. Sestra tam měla letos svatbu a byla dost zklamaná. Prostředí pěkné, zvlášť když měli svatbu venku. Jídlo taky docela dobré. Ale všechno zkazila paní provozovní a obsluha. Při jednání bylo na všechno dost času a nic nebyl problém. Bohužel realita ve svatební den byla trochu jiná. Jídlo mělo být formou rautu a restaurace měla raut doplňovat podle potřeby. Nakonec ale přinesli jídlo, tak pro 3/4 hostů a o každé doplnění jim člověk musel říkat. K rautu, kde byli řízečky a grilovaná mase přinesli 50% hlubokých a 50% mělkých talířů. Zase jsme si museli říkat o talíře. Když se krájel dort, tak místo lžiček přinesli vidličky na šneky, asi neměli 50 lžiček... Od 9 večer byl rautový stůl prázdný, i když jsme si druhý den odváželi krabici zákusků a půlku dortu. Platilo se v noci po hostině. A podle toho účet vypadal, napočítali si spoustu jídla, které jsme neměli. Bohužel manželovi rodiče to hned zaplatili. Druhý den, když si jeli pro zbytky jídla a výzdobu, tak se spousta věcí ztratila a nebo obsluha tvrdila, že jsou z restaurace.
Odpovědět
@katchik12 kdyz pominu to ostatní, tak jsem si odjakziva myslela, ze dort se ji dortovou vidlickou...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mě zaujal ten dort se lžičkama :-) dort se jí dortovou vidličkou :-) Ale jinak to ostatní je samozřejmě problém.
Odpovědět
Ty vidličky, co jsme dostali, rozhodně nebyli dezertní...
Odpovědět
@katchik12 ale vyzadovali jste lzicky :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím, ráda bych obnovila téma... Má někdo čerstvé zkušenosti s touto restaurací? Ještě nějaké negativní zkušenosti? Předem děkuji za všechny příspěvky a info! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@bjetuschka za měsíc tam máme mít svatební raut, dohoda a komunikace s panem manažerem mi přijde v pohodě :-) poradil, zařídil, vystupuje moc příjemně, ochotně a lidsky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@hmajerova254 Dobrý den, mohu se zeptat po roce a půl na zkušenosti s touto restaurací? Svatbu jsme tenkrát odložili, takže je to pro mě zase aktuální. :-)
Odpovědět
Zdravím, opět obnovuji téma :-) Nějaké aktuální zkušenosti, ať už pozitivní či negativní? Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravim. mohu doporucit tuto restauraci. pan majitel je zkuseny manazer a v pripade jakýchkoliv problémů neni vubec problem se na nej obrátit. ma znacne zkušenosti a jeho pristup je profesionalni a lidský. pochybenim jednoho pracovnika bych neodsuzovala cely personal. A skutecne k dortu se podavaji vidlicky😊 Dopoucuji si misto a prostředí prohlednout osobně. myslim ze bude mile překvapeni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?