Ranč u Jelena - zkušenosti se svatbou

Chtěla bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti s Rančem u Jelena v Mokré u Brna. Máme tam zamluvený oběd a následně večerní raut. Budu ráda za každou zkušenost, co se týče obsluhy, spokojenosti hostů, ceny apod. Děkuji všem předem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde jenom mně divné prvně místo zamluvit a až pak se ptát na zkušenosti? Jinak zkušenost s tímto místem nemám. My plánujeme o víkendu zajít na oběd na místo, kde bychom hostinu chtěli uspořádat a pak se rozhodneme.
Odpovědět
je taky by mě zajimalo.... je to jedno z mist kde planujem svatbu, ještě teda nemáme zamluvený termín a viděla jsem pouze na fotkách, ale líbilo se mně moc.....tak jsem zvědavá co odpoví ostatní....
Odpovědět
My jsme tam už byli. Vaří tam výborně. Prostory jsou dle našeho přání a dokonalé a paní ,,správcová,, je moc příjemná. Přibližnou kalkulaci již také máme. Takže z vlastní zkušenosti jsme se rozhodli pro tento ranč. Na druhou stranu bychom rádi věděli jak to měli ostatní s tímto místem, abychom popřípadě věděli na co ještě se máme připravit. (Ty ceny tam píši z toho důvodu, že sice máme kalkulaci, ale je možné, že se den po svatbě nestačíme divit, co ještě navíc platíme, přestože to v kalkulaci nebylo apod... ) Proto budu ráda za každou zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina Tak to se omlouvám za moji poznámku :) a přeji, aby tam vám všem líbilo a užili jste si to naplno :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@kjirina MOhla bych se prosím zeptat na vaše zkušenosti s Rančem u Jelena? Moc děkuji :-)
Odpovědět
@kjur Máte SZ ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojte, my tam mame mit svatbu 3/9/2016 - zatím s pani vedouci suprova domluva. Okoli rance se nam moc libi a i interiéry se nam hodi do konceptu naší svatby ala rustikalni stare casy:-) Vic muzu posoudit az po svatbe.
Odpovědět
Mně dnes milá paní provozní vytočila... v nabídce rautu, kterou jsem dělala podle její ponuky, kterou poslala, nám všechny položky rautu zvedla o 20 kč. A taky nič není problém, jestli je všechno podle jejích představ. A samozřejmě těží z toho, že tři týdny před svatbou to nik nezruší, že....
Odpovědět
Tak nakonec beru zpět, paní se sekla a omluvila, ceny máme stejné :D
Odpovědět
Tenhle ranč se mi taky moc líbí, takže beru všechny zkušenosti od čerstvých nevěst :) prý tam dělají i obřady, máte někdo zkušenost i s tímto? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@petullas mužů poprosit o recenzi? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bayli Nase svatba na ranci byla uzasna, volba tohoto mista byla opravdu to nejlepší, co jsme mohli udelat. Musim rict, ze jsme byli se vsim spokojeni - s pani provozni byla perfektni a rychla komunikace přes email. Všechno, co jsem si na svatbe vymyslela, tak opravdu ten den tak bylo nachystane. Jidlo bylo vyborne a hoste si to nemohli vynachválit, navíc cena lidova. Ranc je v krasne prirode a na svatbe jsme měli spoustu deti, které si měli potom kde hrat (hriste, detsky koutek, zviratka). Hoste na ranci pak i spali a vsem se libilo. Jedine, co bych si mozna priste vic pohlidala by bylo vino, které jsme měli primo od nich objednane a ani ho neochutnali - jsem vinar a vino popravde nebylo nic moc. Ale to je asi jedina věc. Jinak my s manželem jsme měli rezervovane to velke apartma(se saunou a vířivkou) a docela nas mrzelo, ze nebyl cas si ho vice uzit-tak třeba pak na vyroci svatby:-)za me opravdu doporučuju vsemi deseti.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@al_taira my jsme byli moc spokojeni, ale udelat toto nam, tak bych byla taky nastvana...když mate svatbu uz zamluvenou, mela pro vas ceny nechat ještě stare a zdrazit az pro nove rezervujici. To bych ji asi něco rekla nebo nenechala dysko.
Odpovědět
@petullas Viď príspevok nižšie - nakoniec sa na Ranč, ani služby nemôžme sťažovať, i cenovo to vyšlo úplne luxusne...
Odpovědět
Kolik jste měli hostů? A nemáte ještě někde napsané skladbu rautu? A zhruba kolik jste platili i za ubytování? Moc děkuji..:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@kjirina můžu poprosit recenzi? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ráda bych obnovila téma :) zajímají mě podrobnosti, je možné s někým psát prostřednictvím zprávy? :) děkuji moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@petullas Dobrý den, hledám místo vhodné na svatbu, nelépe obřad i hostinu, jaké máte prosím zkušenosti? Počet osob, ceny, raut, atd? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@petullas jsem ráda, že čtu pozitivní recenzi na Ranč, my tam budeme mít svatbu v dubnu 2019, tak teprve vše ladíme, budu ráda za každý tip.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?