Pršelo vám na zahradních párty stanech, byla zima? Jaké to bylo?

Ahoj, má tu někdo z vás zkušenosti s velmi špatným počasím na zahradní/venkovní svatbě s párty stany? Co bylo nejhorší, co byste ocenili, co bylo dobře pořešené...jaké z takové svatby máte zážítky a co byste v případě špatného počasí na párty stanech uvítali?
Odpovědět
Ahoj, resime stejnou otazku. Za mne asi jedine, aby mel party stan podlahu, nebo byl postaven na dlazbe. Docetla jsem se o spouste spatnych zkusenosti, kdy byl party stan postaven na travniku, zenam se borily podpadky a spatne se tancovalo. Kdyz zacalo prset, tak se z nasakleho travniku stalo voraniste s blatem.
Odpovědět
Já byla jednou na venkovní svatbě (svatební stan), kde stan byl postaven na trávníku a ten den pršelo tak ustavičně, že voda začala stoupat a dostala se do stanu a dopadlo to přesně tak, jak píše kopweti. Navíc ten den byla i docela slušná zima a výsledkem bylo, že spousta lidí večer odcházelo, protože to bylo fakt dost nepříjemné. Tehdy bych osobně uvítala, kdyby stan nebyl na trávníku a kdyby tam byly k dispozici např. hořáky. Netuším však, kolik pronájem hořáků stojí.
Odpovědět
za mě teplomety. Jediné čeho lituji , že jsme je nevyužili. Teda přesně řečeno pan majitel měl pořád plnou pusu řečí,že není problém je zapnout při nepřízni počasí, že jsou na všechno připraveni. Večer už jsme nikoho kompetentního nezastihli, aby je uvedl do provozu, pokud měli někde bombu.
Odpovědět
@amelie64 Teplomety ale rozhodně nevysuší mokrý trávník, kdyz jde vlhko odspoda a teplomety spis drzi teplo v horni casti (mame teplomety v restauraci,kam chodime a od nohou mi tam byla vzdy zima).
Odpovědět
Profilova fotka
mám tuhle zkušenost čerstvě za sebou na vlastní svatbě. 16.7., teplota kolem 15C a vytrvalý chcanec od 3 odpo až do noci. Překvapivě nikdo neodešel brzo, i když byla kosa. Všichni věděli jak bude a dostali pokyn si vzít teplé oblečení. Taky jsem všem dopředu napsala, ať si vemou ležérní oblečení nebo něco na převlečení, protože to opravdu bude zahradní párty, tedy žádné podpatky. Měli jsme to na trávě a v noci ženich tančil v ponožkách v bahýnku a byl velice spokojený :D Problém byl trošku s aparaturou na zvuk, protože jsme ji neměli nachystanou dopředu (aby to přes noc ze zahrady neukradli, bohužel se tam krade jak sviňa) a pak přes den se to nedalo v tom dešti a navíc ženich to nedával, ještě chystat aparaturu (a nikdo jiný se v těch jeho kabelech nevyznal). Samozřejmě že někteří podcenili oblečení a byla by jim kosa - ale řešení bylo super. Měli jsme nachystaný do fotokoutku celý regál úplně šíleného starého oblečení. No a všichni si to na sebe pooblíkali a vypadali jak blázni a zároveň jim bylo teplo :) Díky těm hadrům se z toho strhla dobrá pařba, i starší členové měli na sobě šaty přes oblek a k tomu beranici :) Jinak s podlahou by to samozřejmě bylo lepší než s trávníkem. Záleží, jestli máte pronajatý stan nebo koupený vlastní. Přeju vám, ať vám to vyjde a neprší :)
Odpovědět
Profilova fotka
23.7. 2016 se zěni bratránek na horách a a měli to na louce 2 obr stany, kolem 5 večer začalo lejt, ze jsme to museli pořádně pripevnit a vylejvat vodu, v některých místech se držeĺau těch tyčí, pršelo asi až do1 ráno, některý lidi měli i problém odjet protože na tý lesní ceste to tak klouzalo že tam i par aut zapadlo a vytahoval je traktor. Každopádně nám bylo řečeno, že si máme vzít i teplé oblečení protože tam je chladno a fouká tam. když jsme se oblékli bylo to v pohodě ;-) zábava probíhala ve stanech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ještě dodatek, ta slečna nebo dáma, kerá ví, že jse na svatbu někam na louku a vezme si obří jehlové podpatky, to asi nemá v hlavě v pořádku ;-) :-D nemůže se divit, že se zapíchává a boří do hlíny
Odpovědět
Profilova fotka
@myfairlady My jsme teda neměli zahradní svatbu, ale než jsme odjeli na obřad měli jsme doma pro hosty "snídani" a občerstvení, s tím, že cca 60 hostů mělo sedět v zahradních stanech s lavičkami, které byly zčásti na trávě a zčásti na betonu a pak ještě v dřevěném altánu, který máme postavený na zahradě. Jenže nám lilo už od rána a bylo asi 14 stupňů, takže se hosté ( a to u nás byli jenom cca 1,5 hodiny) tlačili do domu a většina postávala v naší nic moc vzhledné garáži, někteří seděli v dřevěném altánu, ale ve stanech neseděl vůbec nikdo, jelikož do nich ze stran pršelo taky. Takže si myslím, že v případě deště párty stan proč ne, ale na trávě bych to moc neriskovala, a přesně jak je zmíněno výše být na to dobře připravený, deky, a tak, teda pokud to budete mít ve vlastní režii.
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 bratranec mel stany se stahovacíma bokama takže kdyz prselo jen se dali dolu a nepršelo dovnitř
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzzkkaaa JJ pokud jsou takové stany, tak je to určitě v pohodě :-))
Odpovědět
@kopweti tak já psala vlastní zkušenost. Stan byl postavený na dlažbě a celý zatažený ,všechny boky , takže tam nepršelo,a mokro od podlahy nebylo,ale byla zima. Ti co se pohybovali a tančili ok, ale ti co seděli by teplo z těch teplometů přivítali.Taky nám nepršelo celou dobu ,ale párkrát se přehnal liják a zase bylo sluníčko,ale večer prostě zima.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?