Prostory v okolí Slavičína pro 60 lídí

Ahoj holky, včera jsme konečně vyřešili datum svatby a teď hledáme nějaké vhodné místo nejlépe v okolí Slavičína (oba dva jsme odtud) a nebo Luhačovic (v Luhačovickém kostele budeme mít obřad). Hledáme něco bezbariérového, protože můj strýc je bohužel na vozíčku a taky něco, kde by se popřípadě dalo dovést i vlastní pití a jídlo. Nebo popřípadě něco, kde by to nebylo až tak drahé. Svatbu si platíme sami, tak právě nechceme, aby jsme zaplatili jen občerstvení a na zbytku jsme museli šetřit :( Budu ráda za každý Váš názor nebo Vaše zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vlastní pití se dá relativně dobře domluvit všude. S jídlem to bude horší. Zkuste nějaký kulturák, ve Vlachovicích je bezbariérový přístup a teď se bude myslíme opravovat (snad to do příštího roku stihnou:) Na Vlachově Lhotce je taky do kulturáku bezbariérový přístup zadním vchodem ze zahrady, jestli se nepleteme (je možné přijet až skoro k němu autem). To jsou čistě jenom prostory max s kuchyní. Jinak v Luhačovicích kolem přehrady různé hotely, ale tam bude cena vyšší a bez vlastního jídla. Zkuste se zeptat nevěsty @alca_43 Myslíme, že místa bude mít docela zmapovaná. J+P Nejedlí
Odpovědět
Profilova fotka
I kulturák ve Šítné je pěkný a zdá se mi,že i bezbariérový..nebo v Lidečku,tam si to chválí hodně
Odpovědět
Profilova fotka
Lidečko nás taky napadlo, otázka, jestli už to není daleko z Luha.
Odpovědět
@photo_nejedli Jako zmapované by to bylo, ale zas je fakt, že my jsme chtěli spíš hotel (abychom si tam nemuseli nic vozit) a navíc jsme nemuseli hledat bezbariérový. Ale co vím, tak určitě kulturák ve Štítné, to Lidečko a třeba v kulturáku ve Slavičíně je zadní vchod, kde jsou jenom 3 schodky... A co kulturák v Brumově? Luhačovice jsou hezké, ale drahé... Pokud je ale 60 lidí, nebude takový problém něco najít:)
Odpovědět
Moc děkuji za komentáře, nakonec jsme vybrali Slavičínský zámek, ceny tam mají překvapivě přijatelné a pokud se strýc vynese nahoru, tak pak už nebude žádný problém :-)
Odpovědět
Snad jo, je to sice 1. patro, ale schody jsou nízké...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?