Prostory v okolí Boskovice nebo Blanska

Dobrý den nevěstinky potřebuji od Vás nějaké tipy na prostory k pronájmu pro svatbu (cca 80 lidí) v okolí Boskovic nebo Blanska. Chceme vlastní jídlo takže nejlépe někde kde se nevaří, samozřejmě ale budu ráda i za tipy na restaurace. Mě osobně by se nejvíce líbil nějaký statek ale nějak zjišťuji že v okolí Boskovic a Blanska nejspíš nic takového není :-( Děkuji všem za příspěvky a tipy :-)
Odpovědět
Ahoj Danulav, už nějakou delší dobu řeším tu samou otázku! Já jsem se tedy spíše zaměřila na hledání v oblasti Blanska a Adamova, protože budeme mít svatbu v kostela v Adamově! Našla jsem několik lokalit, a z nich jsem udělala ten nejužší výběr a nakonec našla to co nám vyhovuje ve všech ohledech. Tady jsou linky na místa, která byla v užším výběru: tady chata Babí lom http://www.lesymb.cz/chata-babi-lom.h... , krásný penzion u Kamenného kola, nad tím jsme hodně přemýšleli http://www.ukamennehokola.cz/svatby-o... , areál Říčky http://www.arealricky.cz/cs/, a tady prostor Švýcárna, který jsme nakonec vybrali http://svycarna.eu/ . Zdravím!!!! :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já taky hledám velké prostory na svatbu, ty Říčky vypadají luxusně, Triotaj, prosím te zvažují i nějakou restaurací se zahradkou, ale co znám, tak kapacita max 60 osob :-( Bylo něco takového na tvém seznamu? Danulav, kamoska mela svatbu v hotelu Vyhlídka na Ceskovicich, tuším, že mohla mít jídlo vlastní, bylo to tam dobré.
Odpovědět
petraamajkl: Ahoj,nic takového mě nenapadá,spíš jsme se dívali po místu, kde by jsme mohli být celou dobu venku. Chtěli jsme svatbu v přírodě. Jedině možná ten penzion U kamenného kola, viděla jsem, že stránky jsou teď nefunkční, ale je to možná tím, že se mění provozní, ale můžeš se podívat na jejich stránky na fb!
Odpovědět
Ahoj triotaj moc děkují za tipy, Babí lom je na náš termín již obsazený, našla jsem jej pozdě a už mají skoro všechny víkendy obsazené, na Švýsárnu jsme taky před pár dny koukaly, ale je to pro nás dražší. Na zbytek tvých tipů kouknu moc děkují už jsem byla zoufalá protože nic takového v okolí neznám a přišlo mi divné že by nic neexistovalo v takové krásné lokalitě. Jinak holky děkují kouknu na všechny nápady a tipy :-)
Odpovědět
danulav: To máš pravdu, pronájem je dražší, i pro nás to bylo velké rozhodování kvůli ceně, ale na druhou strany jsme stejně potřebovali ubytovat okolo 40 hostů (máme spoustu přátel z velké dálky a všechny můžeme ubytovat na tomto místě), a vzhledem k tomu, že si budeme vše zařizovat sami, nebudeme aspon tratní na špuntovném pro nějakou restauraci, plus vše jídlo, pití nealko a kafe. A další velké plus jsem viděla v tom ,že kdyby náhodou pršelo, v zadní části objektu je velký zastřešený prostor, který se jen tak nedá sehnat(nechtěla jsem stany). Takže, když jsme si vše zvážili a přepočítali, vyšla tato varinta jako nejlepší řešení! :-)
Odpovědět
Jen chci ještě dodat, že k těm 40 hostům se do počtu přidává dále rodina z mé strany, která pochází z okolí,takže dalších cca 25 hostů navíc- ti pojedou po svatbě domů a nebo i je bude možno ubytovat ve Švýcárně!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?