Prostory pro hostinu ve Valmezu

Ahoj holky, poradíte mi o pěkných prostorách v okolí Valmezu kde by jsme mohli mít hostinu? Nechceme žádný zámek, nejvíc by se nám líbilo někde kde můžeme být jak venku tak vevnitř kvůli počasí. Nebráníme se ani párty stanu, ale jsou finačně celkem náročné :(. Díky za každou radu. :)
Odpovědět
Ahoj,byli jsme na svatbě v restauraci s možnosti sezení venku a venkovní trampolinou,bylo to myslim u křižovatky do Byniny.
Odpovědět
@luuula To je restaurace Šaman. My jsme tam byli na zkoušku na jídlo a nebyli jsme spokojeni, takže toto místo vypadlo z našeho výběru (a to bylo mezi našimi favority díky tomu, jak to tam vypadá). @nicolad Ve Valmezu i v okolí je to bída :( Pokud je pro Vás Rožnov ještě v dosahu, tak bych spíš vybírala tam, ať už přímo ve městě nebo v okolí (zejm. na Bečvách). Pro nás už to bylo z organizačních důvodů moc komplikované, takže jsme zvolili catering pana Vajgla z Hrachovce a budeme tam v jeho "salonku".
Odpovědět
Pokud ti nevadí dojezd, tak krásný je Rodný dům J.G.Mendela ve Vrážném u Oder - pořád se dá v noci do Valmezu přejet nebo je tam možnost levného a pěkného uybtování přímo na statku pro docela dost lidí. Potom přímo v Odrách je myslím Švamlův mlýn (nejsem si teď jistá tím názvem). Jeden švagr měl práve u Šamana, byli jsme poskojení, ale je pravda, že je to už 5 let. Druhý švagr měl přímo ve skanzenu v Rožnově. Pak jak je napsáno určitě Bečvy, tam bude plno pěkných míst nebo ještě kousek k Trojanovicím. Myslím, že dojezd do půl hodiny se ještě dá v pohodě zvládnout a organizovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?