Prostor k pronájmu na hostinu v okolí Budyně nad Ohří?

Profilova fotka
Ahoja, začínáme řešit problém s tím, kde a v jakém duchu uspořádat hostinu. Bydlíme teď sice v Hradci Králové, ale pocházím z Litoměřického kraje a hrad Budyně nad Ohří se mi vždycky moc líbil a moc bych si přála vdávat se tam. Takže místo obřadu je víceméně jasné. Problém je ale s hostinou. Nechceme všechny hosty štvát od místa obřadu bůhvíjak daleko autem, takže přejezd by byl ideální tak půl hodiny. Moc se mi nelíbí myšlenka cca třiceti lidí v nějaké restauraci s obsluhou... líbil by se mi pronájem nějakého statku, chaty, nebo sokolovny... nejlépe na vsi či v malém městě, kde by jsme si už všechno zařídili sami - nejspíš prasátko, nějaké saláty, řízky a tak, i vlastní alkohol.... v budově by se dala ubytovat část lidí, hlavně babičky a nóblovější část příbuzenstva, otrlejší a mladší by měli stany (takže není potřeba kapacita pokojů pro třicet lidí). Prosím prosím, neměl byste někdo nápad nebo zkušenost s prostorem, který by tomuhle odpovídal? Anebo klidně i poznámky k mé představě. Jsou to teprve takové první myšlenky a nápady, byla jsem všehovšudy na dvou svatbách, a to ješt ě jako dítě. Takže moc nevím, na co všechno myslet a dávat pozor. Třeba jsou některé moje nápady trošku naivní. :-)
Odpovědět
Ahoj, řešíme obdobný problém :-) Hostinu asi uděláme na myslivecké chatě, nejspíš v Brníkově. Jen je na nic, že tam nejsou pokoje na spaní. To teda pořešíme asi zámeckou ubytovnou v Libochovicích, bo to je kousek. Ještě vím, že v Libochovicích je ubytovna od Sokola, ale nemám s ní zkušenost. Přeji hodně štěstí v plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš penzion splňuje přesně to co píšete, jen je kousek od Slaného. Ale dá se pronajmout celý a pak si vše můžete zařídit sami. Všechny informace a fotky naleznete na mém profilu, nebo na facebooku. V případě zájmu nebo dotazů, mě neváhejte kontaktovat. Pěkný den Pokorná
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?