Prosím o reference na svatbu v Kozlovicích Na mlýně

Profilova fotka
Se snoubencem jsme se na poslední chvíli rozhodli svatbu zrealizovat ještě letošní léto. Začali jsme dnes s hledáním vhodného místa s volným termínem. Shodou okolností mají volný termín ve vesnici, kde jsme se poznali, což se nám velice líbí (vztah k místu). Jedná se o areál Na mlýně v Kozlovicích (okr. F-M), dosavadních pár referencí a recenzí je dosti rozpačitých :-| :-( , proto se obracím zde na vás ostatní, zda nemáte nějakou zkušenost či informaci o svatbě na tomto místě. Děkuji!!!!! :-) http://www.relaxvpodhuri.cz/cs/ubytov...
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam byla před několika lety a bylo to tam moc pěkné ale jaké to tam je teď to nevím, ale v Kozlovicích bydlí taťkova sestřenice tak se můžu optat :-)
Odpovědět
To záleží jaký je tak zrovna provozovatel, jestli je tam stejný co loni, tak nebrat. My tam měli firemní večírek s tím, že jsme si předem vybrali jídlo, řekli kolik a co se bude pít a on měl jen 1 láhev tequilly a pro další jel až do Tesca a hodinu ho nebylo. Ale třeba už je to jinak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@meliskaa Děkuji, budu vděčná za jakékoli další informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zero_obaly Děkuji, a mohu ze zeptat jestli si nepamatuje jméno toho provozovatele, který tam byl v době vaší akce?
Odpovědět
@kerley tehdá to byl p. Myslikovjan a firma Kaseka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zero_obaly Díky moc, hned si to ověřím!
Odpovědět
Na mlýně se před dvěma lety vdávala moje teta, které jsem byla za svědka. V Kozlovicích to je moc pěkné, měli to v samostatné chaloupce téměř úplně vzadu v objektu, takže soukromí, žádné míchání se s ostatními návštěvníky restaurace atd.. Obsluha milá, vstřícná. Pouze s místem to bylo trošku natěsno, měli kolem 45 hostů a s taneční zábavou to bylo složitější se tam vejít, ale zvládlo se to. Takže záleží, jak to plánujete a kolik hostů budete mít. Jídlo bylo vynikajicí. Od nevěsty ale vím, že byl problém s pitím. Měli jsme v sále dvě lednice s třetinkama džusů atd a měli dohodu, že až se vše vypije, domluví se dál co doplnit. Obsluha však doplňovala postupně, takže neměli moc přehled, kolik se čeho vypilo a to se pa prodraží. Jinak co se týká komunikace s provozovatelem, tak to nemůžu slouži. Ať se vám to vydaří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wandulinka Děkuji :-) počet lidí bude zřejmě také kolem 45. Tak uvidíme, v neděli tam posílám vyslance velvyslance (já jsem na nemocenské) aby zvážili co a jak...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, prosím Vás měli jste tam letos už tu vaši svatbu? My plánujeme svatbu na příští léto, areál se nám moc líbí, ale vzhledem k určitým recenzím váháme... Teď je tam pan provozní Kvarda, tak nevím, zda se něco zlepšilo... Budu Vám moc vděčná za Vaše postřehy a příspěvky!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@nelilili Dobry den, muzeme se zkontaktovat ohledne vymeny informaci -planujeme tam mit svatbu mesic po Vas...Dekujeme.J+E.
Odpovědět
@kapos ahoj můžem dostat info ohledně svatby
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Bohuzel nemam osobni zkusenost z prubehu svatby tam, ale uz pristup k potencialnimu klientovi je urcitou vizitkou podniku. Poptavali jsem svatbu Na Mlyne, nejprve pres mail, kde nam nikdo neodpovidal, posleze telefonicky, kdy to vzdy vzala jen servirka a slibila, ze preda vzkaz provoznimu, pote nekolik sms jak ode mne, tak od me maminky, pak dalsi hovory a stale nic. Svatbu jsme si nakonec domluvili jinde, ale dnes mi volala maminka, ze ji volal pan provozni, ze pry nasel vzkaz (1, pritom jsem jich nechali asi 5) a ze tedy muzeme domluvit tu svatbu (hahaha, mesic pred terminem, kdyz jsme svatbu u nich poptavali asi pred 2,5 mesici). Evidentne mu na nas termin nekdo zrusil svatbu a tak jsme jim nakonec byli dobri, ale mit aspon toho kouska slusnosti, aby zavolal a rekl, ze v nasem terminu maji plno, to ne...Takze vlastni vinou prisli o svatbu o 50 hostech, kteri by navic vsichni vyuzili i cele kapacity ubytovani...Jejich smula.
Odpovědět
Článek se načítá
@carpatia Bohužel mám úplně stejnou zkušenost, několikrát jsem psali, volali a nic..dokonce i osobně jsem tam zajeli několikrát zda tam někoho nezastihneme a přístup hrůza. Nakonec jsme taky vybrali jiné místo.....
Odpovědět
Profilova fotka
@bikest co na to rict...klient je jen cislo...evidentne...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
My jsme byli misto poptat dnes a musim rict, ze s pristupem pana provozniho jsme byli vic nez spokojeni. Sice zareagoval na e-mail az po 14 dnech, ale vpohode jsme se pobavili, vse nam ukazal a vysvetlil, poradil, byl velice ochotny, choval se slusne a s uctou k zakaznikovi. Udelal na nas opravdu dobry dojem, takze my mame jasno :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co jsem slyslela tak nebrat...... Mam pocit ze dokonce se v arealu jeste nevari - a to jsem tam byla v lete. Udajne to zvrela hygiena. Kdo vi jak to je jak jsou svatby. Kdysi se mi ten objekt libil ale cena svatby byla prilis....
Odpovědět
dneska jsme tam byli vše obhlídnout a protože bylo zrovna poledne, zůstali jsme i na oběd, moc nám chutnalo a i ostatní lidi, kteří tam přišli, si velice chválili, jak tam vaří, takže bych se nebála. Když jsme odcházeli, řešil zrovna pan provozní svatbu s dalším párem, opět byl velmi příjemný :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sofi92 : Ten pár jsme byli asi my. Můžu se zeptat, jak jste se nakonec rozhodli?
Odpovědět
@kejki Nakonec mame vice lidi, nez je schopen pojmout ten sal, takze budeme mit svatbu jinde.
Odpovědět
Ahojte, muzu se zeptat kolik lidi se tam vejde?
Odpovědět
Taky zvažujeme areál Na Mlýně, moc se nám to tam líbilo. Jen mám obavy právě z kapacity. Hostů budeme mít asi 60 a to si myslím, že je uplné maximum, které se tam vleze a to ještě s tím, že budeme muset dát po hostině pár stolů bokem, ať máme kde tancovat. Ale prostředí je krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad a svatební oběd pro 20 lidí a byli jsme spokojeni (viz fotky), celé nás to stálo 10 500,- Obávám se že 60 hostů je na vnitřní prostory příliš, ale vím, že jsou schopni venek zastřešit párty stanem, takže záleží na domluvě. ;-)
Odpovědět
Krásné fotky, hned jsem občíhla. :-) Musíme ubytovat půlku rodiny, protože jsou z daleka, takže hledíme i na ubytovací kapacity. Zkoušeli jsme i hotel na Hukvaldech, jsou tam pěkné prostory, je to velké, majitel je velmi příjemný a ochotný, jen okolí Mlýna je příjemnější. Partner si to tam hned zamiloval, ale já se hodně obávám prostor, byť nám majitel říkal, že tam již byla svatba o 90 lidech.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dámy, taky uvažujeme nad tímto mlýnem, protože upřímně v okolí Příbora není nic s obřadem, hostinou, tanečním parketem, venkovním prostorem a ubytováním do 50ti osob aniž by to nebyl zámek. Nebo máte tip i na jiné místo? Na tento areál jsem právě taky slyšela jenom špatné reference. Moc diky
Odpovědět
Profilova fotka
holky a co Roubenka ve Štramberku? Brala jsem ji jako možnost B, ale prostě vyhrál Mlýn :)
Odpovědět
Roubenka je krásná, to bylo první co mě napadlo, jen pro nás je to malé. :-) Děkujeme za tip.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?