Pronájem prostoru pro svatební hostinu ve vlastní režii

Milé nevěsty, nevíte o nějakém pronájmu sálu, kde by jsme mohli uspořádat svatební hostinu a raut, nejlépe Praha-východ? Chceme si vše zařídit sami (jídlo, pití). Bylo by dobré kdyby tam měli základní vybavení (posezení, lednice,...). Aby byl sál a nějaká zahrádka, aby tam šel postavit gril (a neomezoval nás noční klid ve 22h). Vím o Zápech (ale ty v červenci a srpnu upřednostňují pronájem cestovce), Hoffmanově dvoře a o KC Domeček v H.Počernicích. Děkuji za nápady
Odpovědět
Určitě Vám pomůže http://all4event.cz/, tady si můžete objednat cokoli. Né že byste si museli objednat kompletní zajištění Vaší svatby (i když si myslím že ve finále to vyjde levněji a hlavně bez nervů), když potřebujete jen zamluvit nějaké perfektní místo pro konání svatební hostiny nebo třeba půjčit vybavení, párty stany a tak, ve všem Vám vyjdou vstříc.
Odpovědět
Profilova fotka
@cloo Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše prostory. Zajištěná mokrá i suchá varianta. Parkování, možnost grilování. Podívejte se na náš profil. Samozřejmě rádi zajistíme i kompletní svatbu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@cloo U nás na statku zajišťujeme vše, ale pro snoubence by svatební přípravy a oslavy měly být co možná nejpohodovější. Jsme sice dále od Prahy, ale jižní Čechy nejsou nezajímavé :-) . Vše je rezervováno pouze pro Vaši svatbu a Vaše hosty. Máme sál, velký pozemek, grilujeme, pečeme....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, hrozně ráda se připojím k tvé diskuzi, řešíme podobný problém. Sehnat prostor v Praze a okolí, přijde mi to jako nadlidský úkol, tedy když chceš nějakou rozumnou cenu. Můžu se zeptat, zda se ti podařilo již něco sehnat? A na kdy plánujete svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
@cloo Dobrý den, letos zdobíme již několikátou svatbu na Habrovce. Pokud si budete přát, pošlu Vám bližší info do IP. Je tam velký sál, zahrada, skvělá dostupnost od metra C...atd. Kdykoliv napište. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylove.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@zahorice to by me take zajjimalo
Odpovědět
Profilova fotka
v praze okoli cakovic a letnan sehnat sal kam si muzes vzit vse vlastni je nadpozemsky ukol
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jo, sem to tematicky taky patri: Achjo, ja jsem asi strasne narocna a mym pozadavkum nelze vyhovet. Co bych chtela? Nejaky objekt (chatu/kemp/stodolu/terenni stanici/jeskynarskou nebo skautskou zakladnu) idealne na Berounsku, ale v nejhorsim dkekoliv ve strednich Cechach na dojezd do hodiny od Prahy, ktery bychom si mohli pronajmout na vikend a splnoval nasledujici podminky: Byla tam kuchynka, koupelna, ohniste nebo gril (radsi ohniste), moznost ubytovat cca 10 lidi uvnitr a dalsich klidne 30 venku ve stanech, nevadili jim psi, dalo se tam zaparkovat par aut a hlavne, aby jim bylo jedno co je to za akci (jestli je tam svatba, carodejnicky sabat, skola v prirode nebo motorkarsky sraz) a kolik je tam lidi, aby NENABIZELI zadne sluzby (chci si privezt vlastni pivo a vlastni maso ktere si sama upecu na ohynku a ne aby nas tam nekdo obskakoval a cpal nam svoje sajrajty) a aby nas v nedeli nevyhaneli uz v 10 rano. Nevite o necem konkretnim? Diky
Odpovědět
@standalos: Sehnali jste něco?
Odpovědět
Profilova fotka
@cloo jasne sehnali. u nas v letnanech
Odpovědět
@standalos : tak prosím nebuď tak skoupý na slovo a prozraď kde, může se to hodit i dalším :-) . My jsme třeba z Proseka, a i když se do toho ani po 11 letech zatím nehrneme, třeba bychom se inspirovali.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@markarola je to něco jako kulturak v letnance sice komunisticky prostor ale cena 4000 kc za pronajem na cely den coz je v pohode cena a majitel zatím vypada v pohode da se s nim mluvit :-)
Odpovědět
Kulturacek Bila hora, P-Repy. cena 3000 za cely den a super domluva
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@standalos : Tak to gratuluji. My máme zatím typy, ale musíme zorganizovat zásobování.
Odpovědět
@markarola : Já mám v merku KD Radonice, KD Šimanda - Kyje
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
zdravím nevěsty a všechny ostatní, vyhořel mi pronájem oslavy naší svatby 22.4. v Brně , nevíte prosím o něčem? Bude nás max. 25 . Naše představa je taková : polívka knedlíčková, řízky jak kuřecí tak i vepřový a k tomu bramborový salát. kdyby bylo možné si dovézt svoje obložené mísy ,ale není podmínkou, Sladké jako dort a koláčky bych si ráda donesla svoje, mám již objednané. Pití samozřejmě nealko i alko ale většina hostů jsou pivaři. Na přípitek šampus jak alko tak nealko. Obřad máme 11:30 v Líšni na zámečku tak rezervace by byla top od 13:00 hodin. Kolem 20:00 hodiny by měl být konec, děkuji za případné nabídky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?