Pronájem prostor na svatbu v Praze v dostupnosti MHD s vlastním občerstvením, prostě podle nás:-)

Po dlouhých uvahách jsme dospěli k názoru, že chceme sdílet svůj den nejen s rodinou, ale i přáteli. A těch je hodně. Máme už ale svoji ideu a chceme to podle svého. Nechceme se spoléhat na někoho, rádi bychom svoji vlastní oslavičku. Hledáme vhodný prostor k pronájmu na uspořádání svatební oslavy s přáteli a rodinou. Ideálně zahrada/pozemek s příslušenstvím (WC, kuchyňka). Výborná by byla možností grilování. Stoly a lavice by byly fajn jako součást pronájmu, ale asi bychom si dokázali sehnat i jinde, i když doprava by byla problematická. Ideálně, pokud by pozemek měl nejakou chatku, prostě budovu, kde by bylo možné udělat stoly s rautem, nalévat pití, mít občerstvení v lednici, případně se převléci a uložit věci. Pokud by nebyla ani část pozemku zastřešená (chatka, altán), aby byla možnost postavení party stanu. Bude nás cca 60-80 osob, které se vystřídají během večera. Jídlo i pití si zajistíme z vlastních zdrojů (raut, pipa s pivem, vino). Napadá vás prosím nejaký tip na pronájem v Praze? Už jsme našli Kulturáček, ale hledáme ještě alternativu. Vím, že některé církevní sbory mívají takové prostory u fary a pronajímají je, ale nemám žádně v povědomí. Samozřejmostí je, že po sobě dokonale uklidíme, případně složíme vratnou zálohu, to není problém. Jsme slušní, čistotní :-) Pronájem statku mimo Prahu by bylo fajn, ale už kvůli přátelům potřebujeme objekt v Praze. Poraďte prosím. Termín: 5. září 2015. Lokalita: Praha, v dostupnosti MHD.
Odpovědět
Kulturacek ma v nasem terminu plno, Cesky statek, ktery je mimochodem opravdu nadherny a ty prostory by dokonale vyhovovaly, ma v nasem terminu plno. Nasli jsme jeste tri dalsi restaurace, kde by byla after party na zahrade respektive venku. Ale zatim jsme nenasli zadny prostor, ktery by sel pronajmout s vlastnim rautem, proste jen pronajem, maximalne treba s tocenym pivem pronajimatele. Asi je to v Praze nerealny pozadavek :-( Nenapada vas neco, nevesty?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@heri76 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli jste našli nějaký prostor? Máme stejný problém, počet lidí i lokalitu. Začínám být celkem zoufalá a nevím si rady. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Na Zbraslavskou myslivnu jste koukali? Akorát nevím pro kolik lidí to je.
Odpovědět
Profilova fotka
Dělali jsme před 2 lety svatbu ve farnosti Vinoř na Praze 9, mají tam nově zrekonstruované prostory na venkovní i vnitřní posezení cca pro 60 lidí, s kuchyňským zázemím atd.
Odpovědět
@twininka Nakonec jsme udelali party na fare v nasem kostele, kde jsme meli svatbu. Prostory byly vyhovujici, i zazemi a zname to tam. Jinak ten zmineny Kulturacek je idelani volba, tam si clovek obcerstveni muze donest a maji venkovni i vnitrni protory a venku i nejake detske hriste. Pivo se da objednat u nich, my tedy meli pivo z Unetickeho pivovaru, protoze je vyborne a vycepni set jsme si pujcili v Pivnim majaku, kde maji naprsoto super ceny. Akorat v nasem terminu uz meli v Kulturacku plno, jinak bychom udelali after party tam.....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, našla jste něco? Já mám podobnou představu. Ale bude nás málo, cca 25 - 30 lidí.
Odpovědět
@kristynka4 Jak uz jsem napsala vyse. Nakonec jsme udelali party na fare v nasem kostele, kde jsme meli svatbu. Prostory byly vyhovujici, i zazemi a zname to tam. Jinak ten zmineny Kulturacek je idelani volba, tam si clovek obcerstveni muze donest a maji venkovni i vnitrni protory a venku i nejake detske hriste. Pivo se da objednat u nich, my tedy meli pivo z Unetickeho pivovaru, protoze je vyborne a vycepni set jsme si pujcili v Pivnim majaku, kde maji naprsoto super ceny. Akorat v nasem terminu uz meli v Kulturacku plno, jinak bychom udelali after party tam..... Jinak jsme jeste nasli moznost akce na fare v kostele v Dejvicich, ale moc nam nevyhovovalo prosredi. Prostor je ve vnitrobloku domu a zazemi taky nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my to chcem přesně jako vy. Vše si udělat podle svého. Našly jsme pronájem Špejcharu na Praze 10. Je krásný vejde se tam bych řekla více než 100 lidí je u toho Panská zahrada. Jen pronájem je vyšší, ale nám to za to stojí. Kuchyňka tam je, ale jen dřez nic víc :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@heri76 děkuji :-) nějak jsem Vaši předchozí zprávu přehlédla.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout prostory nově rekonstruovaného kulturního domu- MHD v dosahu, pro cca 100 osob. Zařízeno - stoly, židle, ozvučení, malá kuchyňka ( ne na vaření, ale na ohřívání či mytí ano). Bohužel to nemá žádné venkovní prostory - zahrádku. Možnost obřadu v nejbližším okolí. Pokud Vás má nabídka zaujme, kontaktujte mne prosím, domluvíme podrobnosti, příp. prohlídku.
Odpovědět
My máme podobnou představu, velká rodina i přátelé, ale na jídlo sami jsme si úplně netroufli. Zatím nám ale velkou část našich představ splnil Klid po práci (Vysočany). Je tam velká terasa se stoly a lavicemi a pergolou, po 22h jsou prostory vevnitř, dá se tam grilovat (v jejich režii) a ceny mají zatím hodně, hodně rozumné. A splnili nám jinak velký problém, abychom si všechno sladké a něco slaného mohli dodat sami. Není to Alcron, ale líbí se nám tam a s trochou výzdoby to bude krásné :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych oživila tuto diskusi, sháníme přesně to, co autorka popisuje a nic nemůžeme sehnat. Fara našeho kostela bohužel nepřichází v úvahu, protože tam není dostatek místa ani zázemí. Chceme něco, kde je mžonost být venku i vevnitř, WC, kuchyňka a ideálně i místo na nenáročné přespání (místnost na spacáky, louka na stany). ideálně v okolí Prahy. Svatba v říjnu 2017.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?