Pronájem místa na svatbu na víkend

Dobrý den, Ahoj. Plánujeme svatbu v létě 2015 a potřebovali bychom si pronajmout nějaké místo na svatbu na celý víkend vč. ubytování a jinak vše bychom si zařídili sami. Máme k dispozici vybavení, číšníky, jídlo, jen nám chybí místo. Nevíte o něčem? Okolí Praha a Středočeský kraj. Díky moc
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu ve středních Čechách. Nabízíme i variantu pronájmu penzionu. Pěkný den Pokorná
Odpovědět
Dobrý den, to se vám to skutečně vyplatí ? Ty nervy a žádná pohoda ? Nabízím vám příjmné prostředí za rozumné ceny . Bez starostí a nervů. Svěřte se profesionálům .
Odpovědět
@vojtisek2014 Dobrý den. Pokud najdete místo, které se vám bude líbit a nebude mít dostatečnou kapacitu, můžeme Vám nabídnou naše svatební sety (svatební stany s vybavením). Více najdete na našich stránkách. S pozdravem J. F.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@agropenzion Děkuji za informace, určitě se podívám :-)
Odpovědět
@svornost Děkuji za nabídku, ale zatím máme plán takový.
Odpovědět
@partystany Děkuji za nabídku. Ukládám si kontakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Měli jsme stejnou představu, a doslechla jsem se o statku v Louňovicích pod Blaníkem. Jen nevím, jestli už není pozdě. Rezervovali jsme to před půl rokem, a paní už neměla moc volných termínů. Máme to na 3 dny, spaní pro cca 48 lidí, a vše si můžete udělat sami. Paní ti dá kdyžtak i kontakty na catering, či dodavatele pití nebo květinářství. Ale to záleží na vás :-) Místo je to nádherné, a všude klid. :-)
Odpovědět
My jsme byli v prosinci zde http://www.palcice.cz/ Vypadá to tam hezky, záleží jakou máte představu..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den mám stejnou otázku jako paní vojtisek2014 jen Liberecký kraj nebo Český ráj... catering máme, jen místo a pujčení stanů s vybavením potřebujeme. Nemáte TIP na pěkné místo pro zhruba 100lidí možná i víc
Odpovědět
Profilova fotka
Jů, taky budeš budoucí Vojtíšková? :-D Také plánujeme svatbu na léto 2015
Odpovědět
@katule0808 ahoj, tak nevím, ale pokud je to stejný statek s bazénkem na přední zachradě tak jsme se tam byli poptávat a nakonec jsme se rozhodli raději pro Břežany. Důvodem bylo zejména to, že mi to okolo statku - zahrada - přišla taková ušmudlaná, byl tam binec. Co se týče ceny - celkem rozdíl oproti Břežanům a taky nám paní řekla, že víkend už žádný volný nemá a museli bychom v týdnu a pronajmout si to na celý týden. Co se týče všeho ostatního - nejdříve říkala, že si můžeme vše udělat sami, ale nakonec z ní vypadlo, že vše jen přes ni - kromě svatebního dortu. Břežany tím pádem pro nás byly jasná volba. Vše na rovinu a nic už se pak neměnilo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ennie22 V Českém ráji je jeden pěkný statek - Ondříkovice, kapacita až 150 lidí (ubytují 50).
Odpovědět
Profilova fotka
@viki83 Ahoj, podle toho, co píšeš to zní jako ten statek co jsem měla na mysli. A po pravdě mi to hodně udivuje. Byli jsme se tam podívat v srpnu, a právě se nám tam moc líbilo. Všude bylo čisto, i kolem zahrady. Od paní přístup v pohodě. Dovolila nám cokoliv, a catering + nápoje nám jen nabídla. Nakonec si od ní necháme vzít nápoje až jí dáme seznam, a na catering mi dala jen kontakt. Ještě jsem s ní mluvila tenhle týden. Je pravda, že pronajímá buď na týden a nebo víkend. To mi mrzí, že jsi s ní měla špatnou zkušenost... Hlavně, že jste nakonec našli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem mrknu na to dekuju 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem právě zírám na vaše stránky přesně to potřebuji ještě se ozvu 😉
Odpovědět
Nabízím termín 6.6. 2015 v bažantnici u Mochova. Máme tam rezervaci a zaplacenou zálohu, ale nakonec to budeme mít v restauraci, takže není problém termín přenechat. Klíče se mohou vyzvednout již ve čtvrtek navečer a vrátit až v pondělí dopoledne, takže super.
Odpovědět
mrkněte na dvůr křečhoř
Odpovědět
@katule0808 zdravím na tento statek jsem take koukala a moc se mi líbil. ..mam podobne požadavky cca 50 lidi, ubytování, jinak bychom si v se zřídili sami... mužů se zeptat kolik to tak cca stalo? Jen pro představu, jestli se tam mam vubec ptat..? =-) Diky moc!
Odpovědět
@katule0808 my tam byli v červenci 2013 - hledali jsme rok dopředu. Tak se to tam asi zjevně zlepšilo. Taky musím říct, že se mi tenkrát vůbec nelíbilo místo na obřad - u toho bazénu na schůdkách u pergoly...
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Újezd
Odpovědět
Profilova fotka
@saboska Stál nás pronájem na 3 dny od čtvrtka do soboty ( pá až ne nepronajímá) 25 000 Kč. Dali jsme dopředu zálohu, která činila polovinu. Původně jsem chtěla svatbu na jiných místech, ale tohle se nám líbilo nejvíc v poměru cena výkon.
Odpovědět
Profilova fotka
@viki83 Tak to se tedy hodně zlepšilo... Už jsem začínala mít obavy, jak jsi to napsala, co mi bude v červnu čekat...:-) V podstatě místo na obřad můžete mít kdekoliv. Paní to nabízela jen jako variantu. V podstatě nám nechala volnou ruku ve všem. Za což jsem nesmírně ráda...:-)
Odpovědět
@katule0808 tak super. To mi na tom vadilo nejvíc. Hlavně ta neupravená zahrada okolo byla příšerná...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zkuste mrknout na "Samota U Houpacího Koně" , ale mají to dost plný....
Odpovědět
Profilova fotka
@regina9 Prosímtě, nemáš nějaký odkaz an tu bažantnici? Na kolik výjde pronájem? Díky za info :))
Odpovědět
@silvikt Ahoj, oni nemají stránky, je to myslivecké sdružení Čelákovice
Odpovědět
@viki83 Bylo by možné konkretizovat název Břežany? Kde tam konkrétně?
Odpovědět
@regina9 Pokud je ještě volný termín, bylo by možné poslat webovky? Děkuju
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?