Přírodní svatba s ubytováním - tipy na nejlepší místa

Přidávám se k mnohému zoufalství zde. :) Protože už jsem prošla snad všechno.. Budu líbat ruce za radu, kde sehnat místo na svatbu s těmito požadavky: - venkovní prostor (obřad a pokud možno i hostina) - pěkný vnitřní prostor (alá stodola, prostě ne sál či restaurace jako z 80.let) - UBYTOVÁNÍ pro asi 50 lidí (to největší problém v kombinaci s výše uvedeným) - kdybyste měli tip, že by šlo jen pronajmout prostor, tak super - pronájem prostoru ideálně do 50 tisíc - normální majitelé Děkuji všem, protože už fakt nevím. Jinak svatba spíše rustikální /boho/pohodo.., až 2021, ale vzhledem k obsazenosti všeho řeším už teď. :)
Odpovědět
Zkuste TK Kněževes, je tam vše na jednom místě. :-) Koukněte na stránky.
Odpovědět
@tkkunas Děkuju, na ty jsem taky koukala, ale přiznám se, že jak nemají nikde moc fotek areálu ani moc recenzí ze svateb, tak jsem s nimi moc nepočítala. Vy máte osobní zkušenost?
Odpovědět
@tkkunas A teď koukám, že to jste přímo vy. :D To jsem trubka. Ještě tedy kouknu a ozvu se. Ještě nějaké tipy, prosím?
Odpovědět
Podívejte se na Vigvam resort Němčice, třeba se bude líbit :-)
Odpovědět
@hamsy Krása, děkuji, mrknu na detaily.
Odpovědět
Hotel Lony, ale myslím ze to jde jen s jídlem od nich. Otázka normálního majitele je sice trochu sporná, ale jinak krásné místo.
Odpovědět
Penzion a Zámek Lešany u Tynce nad Sazavou. Uzasne misto. Meli jsme svatbu a byli jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den, můžu doporučit Hotel Perla Jizery v Josefově Dole. Vše na jedno místě a ubytovací kapacita 50 osob. Restaurace je OK a nabízejí catering za přiměřenou cenu. My tam plánujeme svatbu na rok 2020 komunikace je také v pohodě, jsou vstřícní.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme exklusivní prostor a zkušenosti s více než stovkou realizovaných svateb na Statku Vletice. Vše na jednom místě, od příprav, ubytování pro až 62hostů, obřad pod 300letými duby, stodoly, krytou pergolu, parkování a servis spojený s hladkým průběhem svatby. V případě zájmu nás kontaktujte. Hezký den S pozdravem Veronika Mühlbachová
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?