"přírodní" hostina mladobolevsko

Ahoj vsem, máme obrad v srpnu v jabkenicke oboře a hostinu zatim preddomluvenou v penzionu Sparing na Holych Vrších, porad jsem se ale uplne nevzdala myšlenky najit misto pro asi 70 lidi,které bude vice korespondovat se stylem " lesni" svatby, tak to zkouším tady. :-) PRedstavovala bych si nejakou peknou louku v soukromí, ale zaroven se zázemím a ideálně i ubytovanim ( na svatbe bude spousta miminek a batolat), kam si můžeme pozvat catering. Takze mozna nějaká hajenka...no treba nekoho neco napadne...predem děkuji za tipy;-)
Odpovědět
@gabrliiik podívejte se na restauraci Agarden nebo hotel Hrad Zvířetice. J. F
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrliiik Dobrý den, pro tyto akce dodáváme párty stany, elektrocentály, sezení, stoly, osvětlení, atd. Více info na webu, kalkulaci připravám dle zadání. Kostolnik
Odpovědět
@partystany Díky za tip ;-)
Odpovědět
to by me taky zajimalo...pridavam se k dotazu :-) Na Agarden jsem koukala, ale to je myslim jen restaurace bez ubytovani??
Odpovědět
@our_wedding to máte pravdu, ale mají kousek vedle spolupracující penzion - osobně neznám, pouze jsem si to přečetl na jejich stránkách.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@gabrliiik Dobrý den, zajímalo by mě, zda Vaše svatba proběhla nakonec opravdu v Jabkenické oboře? (také jsem o ní přemýšlela), kde jste to zařizovali (na úřadě v Jabkenicích?), jak to probíhalo a kolik to stálo? Obora je velice krásná a myslím, že je to hezké a romantické místo na stavbu :-) Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?