Přírodní, ale solidní ... v okolí Prahy :)

Ahoj, měla bych dotaz zda nevíte o místu Praha a okolí, kde by se dalo juchat po obřadu až do dalšího dne...kempový typ s chatičkami a stany na přespání, ohniště, možnost opékání prasátka a dovozu některých vlastních poživatin a aby měla kde zahrát kapela...a.milé prostředí. Nechceme nic velkolepého, ale užít si pohodu s přáteli u ohně a dobré hudby:) děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla náš nový penzion V Malíkovicích, kousek od Slaného. Penzion má velkou zahradu s grilem na sele a venkovním posezením. Ze stodoly je multifunkční hala, kde se dá za nepříznivého počasí udělat raut i taneční parket. Náš penzion má kapacitu 30 lůžek + 9 přistýlek i s možností stanování na zadní zahradě. Pokud si chcete donést vlastní jídlo a pití také to není problém. Pronájem penzionu na den a noc stojí 25.000Kč a zahrnuje veškerou ubytovací kapacitu, servis pro 100 hostů ( příbory, talíře, skleničky atd. ) gril, výčepní zařízení, lednice. Pokud by Vás nabídka zaujala, můžete se ozvat kdykoliv a nebo se k nám rovnou přijet podívat. S pozdravem Pokorná
Odpovědět
Kamarádka měla svatbu na statku Na Stránce (Zápy v Brandýsu nad Labem). Pronájem prostor za 20 tis., catering měli vlastní, opékání na zahradě, bylo to moc krásné a pokud vím, tak snad žádné problémy s majiteli neměli. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?