Přenechání pronájmu areálu na svatbu 6.6.2015

Dobrý den, nabízím místo nedaleko Mochova ( Praha-východ).Je to bývalá bažantnice, patřící myslivcům, Je určena pro toho, kdo si chce celou hostinu organizovat sám, je tam veškeré vybavení a cena od čtvrtka navečer do pondělí dopoledne je 3000,- + energie. My jsme zaplatili zálohu 1500,-, ale nakonec jsme se rozhodli pro restauraci.Je to na samotě, takže není problém ani ohňostroj atd. Jinak přeji krásné plánování svatby a jen přiměřený stres :))
Odpovědět
Ahoj, neposlala bys mi prosím k tomuto místu více informací, případně nějakou fotku? Jaká je kapacita objektu?
Odpovědět
@zuzaaka Ahoj, základní info jsem již psala do komentu, je to samostatně stojící budova mezi obcemi Mochov a Sedlčánky, má prostorný sálek cca pro 60 lidí, veškeré zázemí, tzn. velkou kuchyň s veškerým zařízením i s režony na ohřáté jídlo, výčep s pípou na dva druhy, veškeré nádobí, WC, šatnu, venku jsou dvě pergoly na sezení a gril třeba na prase.Používají to myslivci k různým oslavám a setkáním. Je tam místnost i na přespání . Pokud budete chtít, můžu domluvit schůzku s pánem, který má na starosti pronájem. Řekl nám, že zálohu nám vrátit nemůže, ale pokud si seženeme náhradu, tak není problém. Základní foto je na mysliveckesdruzeni@celakovice.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@zuzaaka můžu poprosit ještě nějaké info, nemůžu to nikde najít. Adresu nebo lokaci. A třeba fotky nebo web. Budu moc vděčná!
Odpovědět
Už jsem si to našla. Na mapě = Cucovna.
Odpovědět
@agenn tak hlavně je ti to asi k ničemu, když šlo termín v roce 2015, ne?
Odpovědět
@zorro4 wait a minute doc, are you telling me that you built a time machine out of a DeLorean? 😃
Odpovědět
@zorro4 A myslíš, že se tento objekt pronajímal JEN v roce 2015? Já myslím že ne ;-). Takže to k něčemu opravdu je, sháním pronájem nejlépe právě v této lokalitě, bohužel se mi místo nelíbí :-S |-| .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?