Praha - Žluté lázně

Ahoj nevěsty, nemáte některá zkušenost se svatbou (obřad i hostina) ve Žlutých lázních v Praze?
Odpovědět
Zkušenost nemám, ale uvažte, že Žluté lázně jsou veřejný prostor, může tam každý... Bonusem je večerní ohňostroj, který pořádají snad každý večer.
Odpovědět
Do zlutych lazni chodim relativne casto, a byva tam opravdu celkem dost lidi.. hlavne v lete.. nemeli byste tam vubec zadne soukromi.. za sebe bych to zvazila jedine treba na jare nebo na zacatku podzimu, ale v letnich mesicich kvuli poctu navstevniku ne.. ale spis bych vam proste doporucila se tam zajet podivat a sami uvidite, jestli to splnuje vase pozadavky :).. protoze kazdy mame jinou predstavu o idealnim miste na svatbu.
Odpovědět
Taky uvažujeme o ŽL, pravdou je, že nám nemohou zaručit, že tam nebude zrovna ten den nějaká akce a oni musí dát restauraci k dispozici i ostatním návštěvníkům...nicméně bych uvítala zkušenosti, těch kteří už tam svatbu měli.
Odpovědět
Diky moc za commenty, je pravda, že s tím soukromím by mohl být problém... Ale láká mě svatba na pláži a fotky jsou nádherné! :) Nenajde se někdo, kdo má vlastní zkušenost??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
obnovuji diskuzi, má někdo zkušenost? popř. jiné místo v Pze a okolí na námořnickou svatbu?
Odpovědět
@lucyp13 port62
Odpovědět
@lucyp13 Marina Vltava
Odpovědět
@lucyp13 Nebo císařská louka, dá se tam dojet autem, přitom jste obklopeni řekou. Na stránkách areálu mají fotky i z nějakých svateb.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?