Praha, Praha-východ (střední čechy) S.O.S!!!

Profilova fotka
Ahoj holky.....! Sháním prostor na svatební hostinu a obřad! Začínám být zouufalá! Dokola se tu melou stejný místa, kde se ceny pohybují ve strašných částkách 😤 Nechci někomu dát 150 000,- a vědět, že 70% jim jde do kapsy ! Má prosím někdo tip na místo, kde si svatbu mohu uspořádat sama, nebo lépe.... mi ji klasicky uspořádají oni, ale za normální ,,restaurační" ceny ? Ale musí to být zároveň místo, kde to bude krásný a čistý! ... zkrátka jen prostor bez nájmu 😞 Chtěla bych se vejít s 50 (max! Spíše 40) hostama max na 60 000,- Děkuji moc za rady ! A myslím, že tohle neřeším sama ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ta místa, která tu padají, jsou krásná a oblíbená místa, kde ti za tyhle peníze opravdu neuspořádají. Částka, kterou uvádíš, zejména, když ji myslíš jako konzumaci a nechceš platit za pronájem prostor, je pro restauraci, která by bez tvojí svatby nebyla liduprázdná, naprosto nezajímavá. Vyblokuješ jim celý prostor, oni musí odmítat hosty, a ještě by na tom měli prodělat? Pokud tam chceš mít obřad, musí kvůli tobě zavřít i terasu nebo další místnost kromě té, kde budete mít hostinu. Uspořádat hostinu za tyhle peníze samozřejmě jde, v restauracích, kde jídlo stojí stovku nebo dvě a nezaplní se celá, takže mají denní tržbu podobnou jako je tvůj rozpočet, to pro ně bude zajímavé, že budou mít tržbu jistou. Poptej se třeba v restauracích v okolí svého bydliště.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus penzion Český statek v Dolních Počernicích. Mají tam pro svatby a různé oslavy vyhrazenou "stodolu", takže restaurace v penzionu může normálně fungovat (moc lidí tam ale stejně není a vy jste jakoby bokem. My tam měli svatbu loni v červnu, jen teda hostinu a následný raut a za cca 25 lidí byla útrata kolem 30t. Účtují si pronájem 2.000 na den za stodolu. Obřad můžou udělat buď u nich na zahradě, je to tam ale malé a nebo v protějším parku.
Odpovědět
Profilova fotka
Velky Osek : Motel u jezera..krasne prostredi..2 salonky..velka zahrada..oploceny areal..ideal i pro svatby s detma...jidlo bylo opravdu vyborne a ceny mi tez neprisly tak vysoke..meli jsme 60 lidi na obed a vecer na raut kolem 120 a nestalo nas to ranec! Sice od svatby ubehlo jiz temer 6 let...ale kamaradka tam mela tez svatbu pred rokem a byla tez spokojena;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?