Praha Horní Počernice a okolí - místo svatby

Ahoj. Moc Vas zdravím. Nemáte někdo nějaké doporučení, kde pořádat svatbu v okolí Prahy (Horní Počernice, Zeleneč a okolí). Měla by tam být: příroda (park, zahrada, louka...) Zastřešená část (altán, statek, klidně i hezká kůlna :D) Celé to bude asi pro 60 lidi. Nehledáme zámky apod, i když tam jsou svatby nádherné, tak se chceme držet spíše te přírody. Budu moc ráda, za jakékoliv doporučení. Mějte je krásně.
Odpovědět
@druizicka007 Koukni na Chvalovskou tvrz, tam ve dvoře je dost zelene a v prilehle restauraci v pohode 60 lidi se vejde. Bracha tam mel kdysi svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu v Léta Páně v Dolních Počernicích. Je to tam moc pěkné, hned u parku a kdo chce jet MHD, zastávka autobusu přímo před areálem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Lony, Špejchar v Dubči...
Odpovědět
Zkuste se taky poptat v Hotelu Čertousy v HP
Odpovědět
Dobrý den, podívejte se prosím na nově vznikající svatební místo, kousek od Prahy. Velký sál pro cca 100/120 osob. Zahrada, dvůr. Více informací na webových stránkách. Vše ve vlastní režii. Akční cena pronájmu. Fotografie najdete na Instagramu. Krásný den přeje Vltavěnka
Odpovědět
@lenickan1 v Čertousech jsem byla v loni jako host a moc se mi nelíbil. Pořádali dvě svatby najednou (jednu v zadní budově se sklípkem, druhou v sále hotelu), nicméně se svatební hosti (a nevěsty) stejně potkávali a do toho byl zbytek restaurace přístupný pro lidi z ulice.
Odpovědět
@tygrtygrovaty Aha, tak to je dobre vedet. Jeste ze jsme nakonec zvolili jine misto :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?