Praha 6 - obřad i hostina na jednom místě

Milé dámy, nemáte prosím tip na místo, kde by se dal uspořádat obřad i hostina na Praze 6 nebo v okolí a kam by se vešlo 80 lidí a ceny by byly přívětivé? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrakn7 Villa St. Tropez třeba.. My tam tedy měli jen hostinu, ale vím, že dělají i svatby 😉
Odpovědět
Ahoj, řešila jsem stejný problém. Nakonec jsme měli obřad ve Ville Pellé....naprostá nádhera, všichni byli nadšení. Možnost i zajištění občerstvení, aby se nikdo nenudil, než se vyfotí skupinkové fotky. Oběd hned naproti v restauraci Na Rozhraní, oslava v restauraci na Staré faře. Není to vše na jednom místě, ale přejezd na Faru trval cca 10 min. Cenově to vyšlo super =)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrakn7 Příjemné místo s nádherným výhledem je Spiritka na Strahově, jen nevím ten obřad v místě...Dual Music
Odpovědět
Jednoznačně Břevnovský klášter - dělají i civilní obřady a je několik možností pro hostinu... http://brevnov.cz/CS/svatby
Odpovědět
@vejik85 Děkuju za tip, bydlíme kousek od ní, tak se tam musíme zajít podívat. Jen ceny se mi zdají trošku výš... ale za to je to stylové :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme kousek od Prahy 6....GreenYacht hotel. Velice rádi se s Vámi setkám a představím Vám prostory a možnosti.
Odpovědět
@anet28 Tak to jsou zajímavé tipy, děkuju :) Krátký přejezd by nám nevadil, ale přesunout 80 lidí někam na větší vzdálenost by bylo trošku komplikované, tedy pokud nechceme zablokovat celou Prahu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme restauraci s penzionem a zahradou jen 18 minut jízdy autem po Pražském okruhu od Břevnovského kláštera. Pokud by jste byli ochotni toto "přežít" můžeme pomoci připravit i organizovat dopolední sjíždění hostů, obřad na zahradě se svatebním altánkem hned za restaurací, poté hostinu pro 80 osob, všechny prostory pouze pro Vás ( žádné hosté mimo), večer grilování v otevřeném krbu, můžeme zařídit i hudbu, květinovou výzdobu, dorty, výslužky - nebo si to můžete přivézt vlastní. Prohlédněte si náš album, je tam i krátké video o našich svatbách. Pokud Vás má nabídka zaujme, kontaktujte mne prosím, pošlu Vám přesné kalkulace a domluvíme si termín schůzky.
Odpovědět
Zkus Villa Schweiger
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?