Potrebuji pomoc s mistem svatby

Ahoj holky, rada bych se s Vami poradila ohledne vyberu mista pro obrad a svatebni hostinu. Jako kazda zena i ja touzim po pohadkove svatbe v malebnem miste, nejlepe zamecku u Prahy, s moznosti usporadani hostiny a ubytovani. Momentalne premyslim nad zameckem Sv. Havla (praha 10), ale jejich zahradka mi prijde nezajimava a navic je tam hned u hotelu tenisovy kurt. Jinak prostory hotelu jsou krasne. Zadnou dalsi variantu zatim nemam a proto bych potrebavala Vasi pomoc. Navrhnete mi, prosim, krasne misto, kde bych mohla usporadat cely svatebni ceremonial: obrad + hostina + ubytovani. Svatba nebude velka, pouze 30 lidi. :-) Predem vsem dekuji. Katerina.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu doporučit Hotel Nosál v Praze 4 Krči,je v michelském lese a je tam klid a krásné prstředí.Měl jsem tam možnost hrát,jak v restauraci Za větrem tak i venku před hotelem a mohu říci že se mi tam moc líbilo. Pokud budete vybírat i hudbu,můžete se na mě klidně obrátit. Přeji pěkný den a věřím že si vyberete to nejhezčí místo pro Vaší veselku. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Co nějaký statek v okolí Prahy? Jinak musím souhlasit, že mít vše na jednom místě je nej!:-) TAk jsme to také měli na statku Břežany.
Odpovědět
Co Chvalský zámek a Hotel Chvalská tvrz? To je v Horních Počernicích, Praha 20.
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Lony/Kozovazy...mají profil i na fb-Penzion u Lonských. Krásné místo a vše, co potřebujete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sunbatary měli jsme svatbu na zámku Berchtold a bylo to naprosto dokonalé! Vřele doporučuji ;)
Odpovědět
Dekuji za napady, jdu se na to podivat! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sunbatary ja ti doporucim hotel Čertousy, horni pocernice. Meli jsme vse na jednom miste a byli jsme spokojeni. V albu mam par fotek, tak jukni nebo na jejich webu najdes dalsi info a foto ostatnich prostor.
Odpovědět
Já doporučuji Zámek Ctěnice v Praze Vinoři, ve všem nám vyšli vstříc a prostory tam jsou moc hezké i na focení obrovská zahrada, koně. :-)
Odpovědět
Marketo, mate opravdu nadherne fotecky. Moc vam to sluselo !:)) Co se tyka hotelu.. neni spatny, ale nijak me nezaujal. :-)
Odpovědět
A co zkusit Chateau Havel - ale na Praze 4 ;-) - u tohoto hotelu mají sice též sportoviště, ale vodní driving mi přijde poněkud menší zlo než tenisový kurt. Další ze zajímavých zámečků v okolí Prahy je např. zámek Štětín. Pokud by Vám nevadila větší vzdálenost, a toužíte po opravdu romantickém místě, myslím že to v bohaté míře najdete na Sychrově.
Odpovědět
Sychrov je krasny, ale obavam se, ze az moc drahy. :-(
Odpovědět
Co rikate zamku Radic?? Nemate nekdo zkusenosti? Divala jsem se na jejich stranky a prijde mi, ze je docela krasny, takovy styl baroko. :))) /www.ch-radic.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Byla jsem kamarádce na svatbě na zámku Trnová, místo se mi moc líbilo, ale pro 30 lidí je to možná zbytečně velké, navíc jídlo musí zajistit catering...
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na stránky našeho penzionu, třeba se Vám vesnický styl bude líbit :)
Odpovědět
Zkuste se podívat na penzion Barbora v Kutné Hoře. Obřad může být v Jezuitské koleji v barokní lékárně, nebo na zámku Kačina. Ze všeho můžu poskytnout katalog......
Odpovědět
Profilova fotka
A co rezort zelene udoli uzice?je to kousek od Prahy a my tam planujeme svatbu v kvetnu..pani majitelka vypada velmi schopne a cenove si myslim ze take dobre..zaleti co hledas nas to misto naprosto uchvatilo.. @sunbatary
Odpovědět
Já Ti mohu doporučit: http://www.svatyvojtech.cz/ Tam by byla opravdu pohádková svatba, ale není to poblíž Prahy
Odpovědět
@srbkvl Ten Letohradek je opravdu moc pekny. Mohla bych se zeptat jak to tam maji s cenami? :-)
Odpovědět
Když jsme se ptali na cenu pro 30lidí, ubytování, hostina, raut, pití, tak by cena byla cca 60 000. Záleží na tom, jaké jídlo a jak drahé víno či trdý alkohol by jste zvolili. Také, jestli je to v sezoně či ne, ale dá se s paní mluvit:)
Odpovědět
super, diky :)
Odpovědět
A co se podívat sem www.svatebniplaneta.cz/firmy/obrad/st... Je tam celkem dost zámků a většina nabízí pronájem pro obřad i hostinu. Hodně hezkých míst je i přímo v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
V našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut až pro 200 osob a večerní zábavu spojenou například s grilováním. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Ráda Vám zašlu nezávaznou nabídku našeho svatebního menu a pokud budete mít zájem, tak Vás prostory osobně provedu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?