Poraďte společné místo pro obřad i hostinu, v Praze

Profilova fotka
Ahoj holky, tak i já se budu vdávat, ale vůbec nevim kde!!!!!!!!! Tak bych Vás chtěla požádat o nějaké - jakékoliv rady, nápady,inspirace - z vlastních zkušeností, od kamarádek apod... Jelikož jsme oba z Prahy, tak svatba připadá v úvahu tady a v přilehlém okolí. Nejlépe směr Průhonice, Uhříněves, P4,P10. Chtěla bych svatbu i hostinu v jednom místě proto bych chtěla najít nějakou restauraci se zahradou, zahrádkou, altánem, zimní zahrádkou, asi pro 50-70 lidí, ale prosím,zase ne nějaký přehnaně drahý luxus.. přeci jen rozpočet nebude neozmezený. Pokud byste měly jakékoliv nápady, prosím sem s nimi. Díky moc Janča
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) , já jsem z P10 (Hostivař) a obřad máme na malém nádvoří Průhonického zámku. Uvažovali jsme i o Chodovské tvrzi (P4) a Viničním altánu (P2). Teď jsme ve fázi schánění místa na hostinu a máme přibližně stejné požadavky jako vy i stejný počet lidí (bez ubytování). Byli jsme se různě podívat a zatím zvítězilo U rytíře Jakuba v Kunraticích a Delicatesse v Čestlicích, mezi nimi se ted nemůžeme rozhodnout :-N . Ještě se půjdeme podívat do Klubu Rychety, kousek od Uhříněvsi. No určitě by ti někdo poradil i něco jiného, ale tohle se líbilo nám :-) :-) :-) .
Odpovědět
Ahoj holky, já budu mít svatbu 14.6. ve Viničním Altánu je to tam nádherný. V Průhonickém parku je krásná příroda, ale vůbec ti to tam neozdobí... Budeš mít ošklivej zelenej koberec jako všichni... S tm ubytkem a restaurací to mám jako vy, ale ještě k tomu přítel je z Finska takže přijede asi 20 finů a každý zde bude zůstávat jinou dobu. Vybrala jsem Sport hotel Praha na Andělu. Je to zapadlý hotýlek v zeleni, je tam plácek pro děti venkovní restaurace a vevnitř dvě místnosti 20 a 50 míst. Všechno ti tam zařídí - dort, kdytky, dekoraci, autodopravu, a vůbec to neni drahý (hlavně ubytování je za super cenu) a vevnitř je to moc pěkný:-)
Odpovědět
Profilova fotka
adelaz:gratuluji ke stejnému výběru,jako jsme měli my....
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s Pomodorkou. Altán je fakt super, moc se nám tam líbilo x-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak ja jsem dnes rezervovala Vinicni altan na 28.6.2008!!!! Presne 6 mesicu predem... Mam z toho takovou radost, premysleli jsme ale taky o Dendrologicke zahrade ci Pruhonickem zamku (jsme z Prahy 10, jako Svija :-) takze bychom to meli kousek) ale nakonec vyhral Vinicni altanek - ma strechu a svatby jsou tam po hodine a ne po pul hod jako v dendrolog. zahrade. Zacinam se docela tesit, byla jsem pozadana 7.12., vubec jsem to necekala....pritel vzdycky mluvil o svatbe jako ze nekdy, mozna, spis ne, treba za deset let....no asi me jen chtel potrapit :-) Preji Vam vsem hodne stesti a at Vam vse vyjde podle Vasich predstav!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, díky moc za rady a tipy. Jo Viniční altán je nádhera,jako z pohádky, kolegyně z práce se tam taky vdávala i tam měla hostinu a jedna příbuzná taky a tak pro nás už by to nebylo to pravé... jistě chápete, že když tam jdete na svatbu někomu z rodiny apod.. tak už to neni takový :-( ale ať se Vám tam všem svatba povede!! Docela nás navnadil ten Sport Hotel na Andělu, určitě to pojedeme okouknout, díky za tip. Datum svatby jsme zatím nestanovili, bude se to odvíjet až dle místa, líbilo by se nám asi září nebo možná ještě červen.. Taky se začínám těšit.. akorát si začínám dělat starosti, abychom všechno stihli, aby to bylo v pohodě, aby byla sranda, mělo to nějaký nápad a vtip, abychom si všichni ten den užili... ale to jsme na tom asi všichni stejně, co? :-)
Odpovědět
Tak dnes jsme se tam byli podivat (na Vinicni altanek)... jeste ale uvazujem o Dendrologicke zahrade....kazdy ma sve...nevim nevim, musime to jeste promyslet, pruhonicky park pada, v nasem terminu tam svatby nejsou... Adelaz, budeme mit svatbu 14 dni po Vas, ve Vinicnim altanku, v sobotu 28.6., zaplatili jste uz zalohu? Nebo taky jeste vahate... A jak tam pojedete? Tam se neda vjet autama a v okoli bude problem zaparkovat. Pritel rikal, ze by jsme si meli vzit taxika....bude to svatba jen se svedky....mozna jeste s nasema maminkama....
Odpovědět
Profilova fotka
julie:musíte zastavit před nebo pod,autama ani s kriplparkingem....no,dá se to sejít,měla jsem deseti cm podpatky a sukni,mrkni do alba,nwkonec jsem to zvládla
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte někdo zkušenosti s penzionem Elliza na Zahraďním městě?
Odpovědět
Ahoj s tim sport hotelem tady myslim jindri (mela svatbu taky 7.7. tak si to pomatuji dost negativni zkusenost - pripadne ji napiste. Puvodne jsme zjistili ze puvodne chtela stejnou restauraci jako ja ale protoze bylo plno :) tak ji zamenila za sport hotel. Tohle ma napsane v albu: Sporthotel - zprvu velmi solidní, nakonec velmi neférové jednání. Večer celý sál zaplavily vinné mušky - byly všude, na všem a ve všem. Raut - některé objednané pokrmy scházely, jiné nám naopak byly zaúčtovány.
Odpovědět
Ja mela svatbu restauraci český statek je to v horních počernicích zrekontruovaný statek ze 17. století pro svatby je vyhrazená samostatná zrekonstruovaná stodola. Cenově je to takový střed - jednání je velmi férové, odhad kalkulace a ucet se lisil asi o 1000 korun u 50 lidí, což mi přislo neuvěřitelsné Jsou to proste svatebni profici :-). Vyzdobu stacilo dodat napsat co a jak chci a vse pripravili sami. Vsechno sladke jsem si mohla privezt. Moje zkusenost je vyborna.
Odpovědět
Profilova fotka
No, ty podčernice mi taky zni dobře, mohla bys mi pls napsat, kolik si mysliš, že by mohla stat by-oko tak svatba pro 50 lidí??
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Byla ses podívat v parku u zámečku v Průhonicích? Tam je to nádherné! (nemyslím Dendrologickou zahradu). Ale už mají dost obsazeno, my jsme to tam taky chtěli, ale volno měli jen 20.9., 26.9. a 27.9. No a to už je docela risk s počasím - i když nikdy nevíš, třeba vyjde nádherné babí léto :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, my budeme mit oslavu v Restauraci sv. Jakuba v Uhrinevsi. Co vy? Mate s tim nejakou zkusenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Viniční altán je přenádherný a svatby jsou tam krásné, Průhonický zámek vůbec nedoporučuju, na to, jak je to drahé, to za moc nestojí....v oddací den je tam za sebou třeba 5 svateb, na jeden obřad připadá tak 15 minut a už vás pakují z nádvoříčka pryč, protože nastupuje další svatba, potkají se tam třeba tři nevěsty najednou a to bych tedy nechtěla, je to tam hektické a uspěchané.....mnohem lepší a mooooooc romantická je Dendrologická zahrada kousek od zámku ;-)
Odpovědět
Ahoj, vzhledem tomu ze chces mit vse v jednom, tak nemusi to mit blizko bydliste. Matrikarka dnes dojede kamkoliv. Podivej se na hrad Cerveny ujezd je to tam pekne, ale maji prisne podminky. Krcsky zamek je pekny, ale mozna drazsi. Villa Dreucici neni spatny misto. Ctenice jsou pekne na obrad, ale zabavu bych tam asi nemela. Stirin je take pekne misto. Ja to budu mit v hotelu Certousy, tak snad jsem si vybrala spravne. Nepreji si prejizdet, jelikoz budu mit hodne cizincu s detma a cast rodiny je ze Slovenska, tak jim budu platit i ubytovani. Cim mene komplikaci tim lepe pro me. Preji hodne stesti s vyberem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojky, prosím o tip na svatbu na Praze 1, myslím jen obřad. Na Staroměstské radnici to nechceme, spíš nějaký park nebo zahradu, ale Vrtbovská zahrada, kde máme rezervaci, se příteli zdá drahá.
Odpovědět
Ahoj á bych naopak Ctěnice doporučila, hezký prostředí, teďka otevřeli novou restauraci a taky novomanželské apartmá, jsou odtatud hezký fotečky pro případ hnusnýho počasí - jako sme měli my máš na výběr ze dvou oddacích místností podle počtu lidí, altánek je božskej - škoda že nám kvuli počasí nevyel to byl můj sen :-( ale doporučuju i pokoje v hotelu jsou krásné, můžeš si tam půjčit i kočár s koňmi... ;-) prostě pravá zámecká svatba...
Odpovědět
Tak změna, nemusí to být jen na Praze 1, ale v celé Praze. Předem děkuji za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
aknelka, Viniční altán v Gbrébovce je nádherný, taky určitě stojí za úvahu Chvalský zámek ;-)
Odpovědět
A co Libeňský zámeček ;-)
Odpovědět
Simass, meandra: Ve viničním mají plno, u Chvalského zámku jsem nenašla možnost obřadu v zahradě a na Libeňský zámeček se mrknu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Libeňské zámečku se bereme a dokonce po nás nechtěli vůbec žádné poplatky a to ani jeden nemáme na této Praze bydliště. Chtějí jen 500 Kč za hudbu. ;-)
Odpovědět
my se taky bereme na Libeňském zámečku a to samí.... Dáme jenom za hudbu, přitom vůbec nespadáme pod jejich matriku.. :-D tak proč toho nevyužít. Jinak spadáme pod prahu 13 a to se mi moc nechtělo, zaprví sem tam měla první svatbu apak tam oddávaji jenom jednou za čtrnáct dní :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já se vdávala ve Vrtbovské zahradě - veliká romantika doporučuji :-) na Libeňském zámečku se mě vdávaly tři kamarádky a musím říct,že to tam chodí jak na jezdícím pásu (jedna svatba se oddává ta co skončila se fotí do toho další se připravuje nahoře a čtvrtá přijíždí.Když se poštěstí můžete vidět 4 nevěsty najednou obzvlášť v létě ) další romantické místečko je na Praze 10 - Best Western Hotelu Selský Dvůr -romantický hotýlek pro menší svatbičku na Praze 4 - Chateu St.Havel - měla jsem tam hostinu a párty - veliká spokojenost
Odpovědět
Mně teda absolutně nevadí, že jdou někde svatby brzy za sebou. Tak vždyť je to oddací místo, ne, co by se tam neoddávalo? Nejsem tak důežitá, aby si z mé (dosud hypotetické) svatby někdo druhý sedal na zadek a rezervoval mi třeba celé dopoledne. A přiznám se, že jsem poměrně šetrná,takže jí bych 10000 jen za pronájem místa obřadu rozhodně nedala. max.tak 2000.Ale naštěstí jsou i místa,kde se neplatí, takže Libeň je celkem jasná.
Odpovědět
Profilova fotka
markarola: přesný :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahojky moc mne zajímá chateua st.havel,ráda bych tam měla svatbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?