Poraďte společné místo na obřad i hostinu v Praze

Zdravim všechny, nestihla jsem projít všechny diskuze, tak doufám, že tyhle dotazy tady ještě nezazněly ;-) . Nemate některá typ na hezké místo pro obřad v Praze s tím, že v nejlepším případě by se hostina (cca 40 lidí) konala přímo na daném místě nebo v nejbližším okolí? Hned po obřadu a svatební hostině by jsme chtěli tuhle sešlost ukončit a zbytek dne trávit už s manželem a užít si jeden druhého, nemáte typ, kam by jsme mohli jet a být spolu? jet rovnou k moři jsme zavrhli, protože nechceme strávit tento den na letišti, takže místa která jdou 200 km od Prahy také padají? Předem moc dík za vaše úžasné nápady a připomínky :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad jsme měli v Praze na Libeňském zámečku (v Libni), hostinu v restauraci Na Ostrůvku taky v Praze (v Nuslích), a druhý den jsme vyrazili na svatební cestu (cca 2 hodiny autem) do westernového městečka Šiklův mlýn. Ale ta hostina nebyla blízko, jeli jsme tam (včetně dopravní zácpy) cca 3/4 hodiny. Bylo nás ale jenom 15 i s fotografem, a na ten salónek to bylo tak akorát, ještě jsme měli kousek volna na tancování :-)
Odpovědět
dík za info, o Libeňksém zámečku jsme taky přemýšleli, moc se nam líbíl, ale už tam měli svatbu 3x naši známí :-p tak chceme udělat změnu, aby se naši společný kamarádi, taky podívali jinam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se teda neřídila podle známých, ale podle sebe :-D Jenom to chce včas zamluvit termín, začátkem února měli už jen 2 volné termíny na červen, a začátkem března už na červen žádný (vím od známé). Kaplička byla opravdu moc pěkná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj Siiimi, co takhle Viniční altán na Grébovce, jukni na jejich stránky, delají tam svatby, je to uprostred parku a udělají Ti i hostinu. Před 14ti dny jsem tam byla kamarádům na obřadě a bylo to hezké. Nejedli jsme tam, ale podle fotek na webu to vypadá pěkně :-)
Odpovědět
ahoj Sandi, dík za typ:-) začínáme z toho mít hlavu v trapu a to je teprve úplnej začátek:-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je normalni, to chce klid, cist BRMS a uzivat si to - ten samotny den utece jako voda, tak si pořadně užij ty přípravy :)
Odpovědět
siiimi - přimlouvám se za Viniční altán. Můžete tam mít rovnou hostinu a pak to rozpustit. Dá se s nimi domluvit, umí připravit cokoli. Zkus se přímo obrátit na paní Pištěkovou. Před 3 týdny jsme tam měli svatbu my ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Siimi: na jednom miste to jde i na Betramce - svatba venku (pripadne v klavirnim sale) a pak je tam i restaurace - moc hezka - pro 30 lidi
Odpovědět
siimi, zapomněla jsem napsat, že Viniční altán má kapacitu restaurace 45 lidí. Do samotného altánu, ve kterém je obřad se vejde asi 60 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče toho obřadu a hostiny, tak je dost typů v tomto tématu: http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?