Poraďte, prosím, místo na svatbu poblíž Humpolce/Pelhřimova případně blíže směrem ku Praze

Ahoj, poraďte prosím místo na svatbu poblíž Humpolce/Pelhřimova případně blíže směrem ku Praze v úrovni Vlašimi. Ideální by byl zámek a aby tam mohlo proběhnout vše - obřad, oběd, párty a i ubytování pro část hostů. Požadovaná kapacita cca 80 - 100 lidí. Pokud nebude zámek, tak jsem ochotná slevit z požadavků (ač nerada) a spokojím se s jiným hezkým místem, kam se mi všichni ti naši milí vejdou. Podmínkou je hlavně nepřejíždět. Zároveň se chci zeptat jakou máte zkušenost s Chateau Herálec? Po prohlídce zámku jsme již měli rozhodnuto, jak moc se nám líbil. Bohužel chování personálu bylo arogantní a dost jasně dávali najevo, že o naší svatbu nestojí :-S
Odpovědět
ahooj, mrkni i na zámek úsobí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste mrknout na Hotel Farma....Není to sice zámek, ale jinak splňuje všechny Vaše požadavky. Fotila jsem tam již dvakrát a opravdu nejen pěkné místo, ale i příjemný personál.
Odpovědět
Děkuji za doporučení - na zámek Úsobí jsme se byli podívat v neděli, bohužel nesplňuje mé představy, chtěla bych něco modernějšího, lépe udržovaného. Máte ještě nějaké typy na zámky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
tak jsem našla... a takhle to bohužel dopadlo... tak se dělím o svou zkušnost Na zámku Štiřín jsme měli svatbu letos v srpnu 2015 a bohužel musím říci, že horší místo/služby pro svou svatbu jsme si nemohli ani představit. Místo samo o sobě vybízí k honosné oslavě tak důležitého životního okamžiku, zaměstnanci a management zámku ale nebyl schopný akci zajistit ani zdaleka na takové úrovni, jak prezentuje, nebo si alespoň představíte po prohlédnutí webových stránek Štiřína. Nedokáží dodržet základní nasmlouvané služby jako zajištění objednaných nápojů a tím pádem došlo k situaci, kdy 110 svatebních hostů nemělo k pití ani kapku alkoholu, u stolů na hostině nikdo neobsluhoval, ač taková byla domluva a hosté byli nuceni chodit daleko na bar. Zcela neprofesionální přístup číšníků ze společnosti Troja Catering, kteří se chovali jako hulváti -pomlouvali svatebčany a opili se až do bodu, kdy v podnapilém stavu osahávali svatebčany, resp. svatebčanky. Organizace usazování hostů se staké nevyvdla – 1 kopie A4 zasedacího pořádku pro 110 osob… dovedete si představit ten zmatek a především zdlouhavé čekání, které nás připravilo o drahocennou hodinu našeho svatebního dne. Chyb bylo na svatbě mnohem více, ale to bych tu byla dlouho, jinými slovy management a zaměstnanci zámku Štiřín opravdu neplní, co naslibují. Nějakou dobu jsme alespoň doufali, že se dočkáme omluvy - ať už telefonické, osobní nebo alespoň emailem. Zámek opět nezklamal a celou situaci přešel bez omluvy, či bez prezentu, který by jsme si za zkaženou oslavu zasloužili, nemluvě o porovnání s částkou, kterou jsme za svatbu platili. I po relativně dlouhé době od svatby v sobě máme s manželem dost hořké pocity, když na svou svatbu vzpomínáme a to kvůli tomu, že jsme se svěřili neprofesionálnímu teamu ze zámku Štiřín. Chceme Vás, budoucí nevěsty a ženichy, proto varovat, aby jste neudělali stejnou chybu jako my a zámek Štiřín obešli obloukem.
Odpovědět
Profilova fotka
@katysrol Bohužel je to tak. Hráli jsme zde svatby před několika lety, ještě dokud to bylo honosné vládní sídlo a služby tehdy byly na jedné z nejvyšších úrovní. Letošní poloanglická svatba v červnu sice byla díky hostům hezká, ale šok z místa, obsluhy, jídla, rautu a všeho ostatního, co nám hosté sdělili a co se dělo ještě před naším příjezdem, z toho jsme si doslova nevěřícně rozcvičili krční páteř pohybem do stran. Akorát osahávání svatebčanek jsme neregistrovali, asi díky časté absenci obsluhy. Raut pro asi 30hostů byl v množství tak pro třetinu a ještě z nějakých divných klobás a obyč párečků. K tomu tak 2 skleničky sterilovaných okurčiček a kukuřiček, zvtrdlé koláčky... Štiřín nejen objet obloukem, ale hlavně ani nezastavovat. Pokud bych měl doporučit v této lokalitě místo se službami a vším, pro větší i menší svatby, na jednom místě a s ubytováním, zvažte hotel SEN.
Odpovědět
Dobrý večer, myslím, že by pro Vás byl ideální Chateau Hostačov, určitě se tam zajeďte podívat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?