Poradte misto pro celou svatbu na jednom miste, Praha-vychod nebo smer severni Cechy

Hledame misto na obrad, hostinu a zaroven na prespani pro cca 20-30 lidi, pokud by to bylo kousek od Prahy smer Brandys nad Labem. Pripadne nejaka mista na sever Cech k Liberci, ale s kapacitou na prespani pro cca 50-60 lidi. Poradite? Koukali jsme snad vsude a bud jiz maji plno nebo mala kapacita luzek. Mame predstavu pronajmu prostoru s tim, ze bychom si vse ( pokud by to bylo mozne ) nebo alespon cast zaridili sami. Venkovni grilovani, obrad na zahrade, atd. Nemate nekdo zkusenost? Diky moc predem za vsechny rady a postrehy! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@sandinka1 ahoj doporucuju Bastu v Úzicich(asi 10min od Letnan).. My tam budeme mit svatbu v kvetnu a jsme mistem okouzleni.. Obrad venku i venkovni grilovani je mozne ale neni mozne dovoz vlastniho jidla ani piti.. Vlastni si muzes dovest jen zakusky a dort.. Kapacita je cca 80hostu a na prespani cca 50luzek..plati se 3tis za obrad jinak nic..ale nevim jestli jeste budou mit nejaky volny termin..:( kralupska matrika totiz oddava jen patky a posledni sobotu v mesici..
Odpovědět
My sme mali u mochova, penzion lony. Obrad na zahrade moc pekny - kukni do alba. Len neviem ako je to s tym, že si zariaďujete vše sami. My sme robili sami výzdobu, jedlo sme mali od nich.
Odpovědět
Profilova fotka
@sandinka1 vse jsme meli na jednom miste a to v hotelu čertousy v hornich pocernicich. Jinak upne si nejsem jista, ze budemozne nekde v hotelu delat neco ve vlastni rezii, kdyz chcete ubytko pro tolik lidi. Jinak se jukni na tvrz dřevčice a wellness drevcice. Svagr meli svatbu letos ve Zvířeticich - famozclub.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš hotel nabízí kapacitu až 70 lůžek a velký kongresový sál vhodný pro svatby i kolem 100-150 osob. Podívejte se na náš profil, případně webovky.
Odpovědět
Dobrý den, velice rádi vám svatbu uspořádáme. Jsme restaurace a hotel . Prodávání zboží je náše práce . K nám si můžete přinést vlastní dort a výslužky. S pozdravem Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
..
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím vás :) Ráda bych vám doporučila služby našeho penzionu (brzy již **** hotelu). Krásné klidné prostředí, lidové ceny, kvalitní suroviny, příjemný a mladý personál,..Více informací na našem profilu zde. Nebojte se mě kontaktovat, ráda vám na vaše zprávy odpovím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sandinka1 Za Zážitkovu svatbu můžeme doporučit několik míst, kde bychom splnili všechny Vaše požadavky. Jukněte na náš facebook a napište nám nebo zavolejte :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sandinka1 Dobrý den, zkuste se podívat k nám na GreenYacht hotel...Praha 8.
Odpovědět
Ahoj, mrkni na penzion Lony...obřad na zahradě, gril, venkovní i vnitřní posezení, pěkné okolí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?