Poraďte hezké místo na svatbu kolem Ostravy

Profilova fotka
Ahoj všichni! Chtěla bych Vás poprosit o radu. Chtěli bychom se brát na nějakém hezkém místě, nejlépe zámek, hrad, historické místo. Ale bohužel nemůžeme dál než 20-45 min autem od Ostravy. Nemáte nějaké nápady? Moc děkuji předem.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
stará ves nad ondřejnicí - zámek hukvaldy - hrad, ale neuzavřou ho, takže s turisty frýdek - zámek hradec nad moravicí (ale ten nevím jestli splňuje vzdálenost) zatím mě víc nenapadá
Odpovědět
Profilova fotka
Ostravský hrad, taky se oddává v japonské zahradě v ZOO, krásný je zámek Kravaře, lovecká zámeček Šilheřovice, úřad v Dolním Benešově taky vypadá jako zámeček nebo směr na Karvinou je takové krásné soukromé arboretum, ale není možnost krytého obřadu, nevím kdy to plánujete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, oddává se i na zámečku v Porubě a moc hezký je zámeček v Havířově :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla obřad v altánu v Bělé / viz album/ původně plánovaný venku na louce...avšak nevyšlo počasí :-( Je to cca 30 min z Ostravy, kousek za DOlním Benešovem........ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný je i zámek v Ostravě -Zábřehu, byla jsem tam včera a právě tam byla svatba. A jsou tam úžasné pokoje, jako stvořené pro svatební noc.
Odpovědět
ahoj my budeme mít svatbu na nádvoří zámku v O.-Porubě, ale svatby dělají i na ostravskoslezském hradě nebo ostravskoslezská radnice je taky velice hezká a vypadá jako zámek.Zámek v O.- Zábřehu je strašně drahý!Dále je možné mít svatbu v sadu za novou radnicí.Třebovický altán.Nebo na jakém koli důstnojném místě.
Odpovědět
Profilova fotka
luciferek a ten zábřeh je cenově jak?
Odpovědět
Profilova fotka
smardik: mrkni sem: www.zamek-zabreh.cz Je tam i jídelní lístek. Já bych Zábřeh viděla spíš na odpolední svatbu, na celá den je to dost drahé myslím. Ale svatba odpoledne a večer večeře a raut by možná šlo. Já tam byla o víkendu slavit roční výročí svatby a zrovna tam jedna svatba byla. Obřad měli na nádvoří.
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak zámek zábřeh se mi zdá taky trošku drahý, byli jsme tam s manželem na pivo a jedno bylo za 32,- :-N ale on jako pivovarník oceňuje kvalitu a rád zkouší nové tak to měl jako exkurzi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
32 není drahé, to piju běžně :-N A je výborné. Za kvalitu si ráda připlatím.
Odpovědět
Profilova fotka
no nevím když i plzeň stojí míň ;-) ale manžel má stejně nejradši trubače ve štramberku takže si zajedem radši tam a byli jsme tam i s další pivovarníkem a říkali, že prý není špatné ale za ty prachy to fakt není ;-) no já tomu nerozumím já pivo nepiju vůbec :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já zas jo a většinou i dražší, takže mi to fakt nepřijde. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky... taky se budu vdavat a nevim vubec kde :( Hledam misto pro 60 osob na hostinu a jsem z toho zoufala... vsechno je tak moc drahe...
Odpovědět
Profilova fotka
...vidím, že jsi z Karviné, záleží co si představuješ pod pojmeme drahé, Morava je to nejlevnější místo pro svatby, to je potřeba si uvědomit ;-)
Odpovědět
wow, tak to jsem netusila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...no já jsem z Opavy, ale už delší dobu žiju v Praze, svatbu jsme měli na Moravě a cena proti Praze fakt úžasná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Na zámku Zábřeh jsme byli na svatbě. Všechno moooc super až na ubytovaní. Nejprve jsme byli okouzleni vybavením, čistotou i ochotou personálu, ale bylo tam velké ALE! Pokoje od sebe nejsou vůbec nijak zvukově izolované. V 6.30 ráno (šli jsme spát cca ve 3) nás zbudil starší manželský pár. Furt tam s něčím bouchal a pouštěl si TV. O hodinku později za našimi hlavami souložil nějaký mladý pár. Měla jsem pocit, jak když to dělají snad u nás na pokoji, jen je nevidíme. Nechutné. Když někdo zamyká či otevírá dveře na patře, máte pocit, že někdo otevírá vaše dveře, takže jste pořád v pohotovosti, co se děje. Byli jsme z toho znechuceni, i když prvotní dojem byl více jak úžasný. To jsme ještě večer plánovali, jak bychom tam zajeli na romantický víkend, ale po zkušenosti už nikdy. Bohužel. Na to jak nám říkali, kolik je rekonstrukce zámečku stála, tak trošku do té izolace dát taky mohli! Takže ubytování ať je na oko sebehezčí, tak zážitek hroznej, když se tam člověk ani nevyspí :-|
Odpovědět
Ahojky děvčata, mohu doporučit svatbu na zámku v Hradci nad Moravicí, kde jsem se sama vdávala. Krásné prostředí jak pro obřad, tak pro focení... Pěkný je i zámeček ve Staré Vsi n.O., ale tak je celkem malá obřadní síň.
Odpovědět
Doporučuji svatbu v restauraci U Svatého Jána v Horních Bludovicích. Paní provozní je velice ochotná, milá, nic není problém zařídit a vyjdou vám vstříc. Měli jsme svatbu venku, hostinu v párty stanech a bylo to úžasné. Obsluha jen lítala, jídlo vynikající, ceny slušné. tessie: pokud chceš něco levnějšího, je dobré si pronajmout nějaký sál nebo hájenku... a vzít si cattering, vyjde to levněji
Odpovědět
Profilova fotka
tessie.obaka: zkus zamek Bartosovice. My jsme tam meli jen obrad, ale da se tam udelat cela svatba, vcetne ubytovani a pry za rozumnou cenu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Ahoj,hledám místo pro cca 70 osob,Ostrava a okolí kde by mohl být obřad i hostina. Znám Dobrou cateringovou službu,takže to muže být místo i kde se nevaří,...nějaká hájovna nebo tak?!
Odpovědět
@elin...ka My jsme měli na gruntu no. 135 v Těrlicku-Hradišti. Je to možná už moc daleko, ale je to tam špičkové a měli jsme tam jako první svatba i obřad a vše super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Restaurace Roubenka Vratimov, Stará Ves nad Ondřejnicí, Zámeček Zábřeh, Hotel u Holubů Čeladná, U vodníka Slámy, Třebovický Mlýn, Štramberk, Ski areál Skalka.... My jsme měli obřad i hostinu i ubytko pro hosty a novomanželský apartmán na Slezské v hotelu Best. Byli jsme omezeni tím, že jsme na svatbě měli mezi hosty malinké děti, včetně našich, pak babičky a dědečky, babičku na vozíčku a ti by větší vzdálenost svatby nezvládli, pro mimo Ostravské jsme potřebovali ubytování a hlavně jsme i z organizačních důvodů chtěli vše na jednom místě a mít i možnost pokud by počasí nepřálo mít obřad v suchu což se vše dalo vyřešit v hotelu Best. Fotky mám u mě ve fotoblogu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Dekuji, hned jsem to zaradila do seznamu co musim navstivit. Libi se mi to:-) Dekuji moc
Odpovědět
@elin...ka :-) Tak to mně moc těší! Každopádně ono to není v provozu pořád jako restaurace, ale jen na domluvené akce, takže jim nejdřív určitě zavolej na domluvení schůzky :-) Já to tam miluju, všichni byli moc příjemní a profesionální, všechno klaplo, všechno mi chtěli splnit, fakt pecka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita To je mozna dobre, protoze ja hledam neco bez restaurace, pokud mozno. Znam jednu super cateringovou sluzbu, kterou mel bratr od pritele na svatbe a jidlo od nich bylo primo super. :-D Ale neni to zavazne,..jinak jsem koukala na jejich webove stranky a je to tam krasne. Jen cena za ubytovani je dosti velka, mam v planu ubyovat vetsinu lidi. Je to minus, ktere me dosti od toho odrazuje, ale uvidime, jiste se tam v unoru pojedu podivat.
Odpovědět
Profilova fotka
@lena.k Ahoj, chtela jsem se zeptat, na kolik asi vyjde pronajem zamecku Bartosovice?
Odpovědět
@elin...ka aha, tak to je blbé no...my jsme měli všechny v rozvozové vzdálenosti a celkově málo lidí, takže jsme byli ubytování jen my dva, jeden pár kamarádů a fotografové, plus jedna noc se svědkyní. Celkem jakoby šest noclehů a stálo to 13 tisíc... Takže kdyby se mělo pronajmout všech 11 pokojů, to by byla pálka...:-( Určitě kolem ostravy na opačnou stranu něco seženete, pro nás byl ten směr už zase zbytečně daleko...Ještě mě napadá Mlýn v Kozlovicích, měla tam svatbu kamarádka v září. Taky jsem to měla v hledáčku, ale měli už na náš termín obsazeno. Je to taky moc pěkné a chválila to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elin...ka my jsme tam meli jen obrad, uz si cenu moc nepamatuju, ale asi do 2000.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?