Poradíte místo pro svatební obřad (Šumava, Prachaticko, Vimpersko, Strakonicko, max. Písecko)?

Ahoj, už tři měsíce řešíme, kde uspořádat svatební obřad (případně vše v jednom). Přítel by chtěl hrad ve Strakonicích, to se nelibí mně kvůli tomu časovýmu presu "honem honem, za váma jsou na řadě další". To jen abyste věděli, co nenavrhovat. Oběma se nám hrozně líbí třeba penzion Kamínek, jenže to už je pro nás dost z ruky. Budu ráda za jakýkoliv (i nevšední a zajímavý) tip a radu, protože začínam být fakt zoufala a to jsme teprv na začátku veškerýho plánování.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na Písecku penzion U báby Lišků a pak U Malířských. V obou objektech jsem fotila a mohu doporučit. Strakonický hrad je opravdu mazec a nejen z časového presu, mohla bych vyprávět různé historky, také ho nedoporučuji :-) Na Šumavě pak statek Kloubek u Krumlova, ten je fakt nádherný a možnost vlastního jídla, jen si pronajímáte prostory. U Volyně zahradnictví Střížkov, u Kašperských hor Dvůr Krutěnice...a víc mě takhle z hlavy nenapadá :-)
Odpovědět
Ahoj, kamarádka se vdávala na hradu Rabí a viděla jsem video na youtube, že se někdo bral i přímo nahoře v hradu a je tam kouzelný rozhled na celé okolí.. romantika! (a cena za obřad tam.. taky dobrá) Já bych se tam vdávala hned, bohužel budu muset z organizačních důvodů na Vysočině.
Odpovědět
Profilova fotka
Rábí je krásné místo :-). Mám ráda i Kašperk- krásný rozhled do krajiny, nádherná místa na focení. Kašperské hory jsou moje srdeční záležitost a celkově Šumava.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud nám lépe specifikujete Vaše požadavky, můžeme pro Vás vymyslet vhodnou lokaci, popř. zařídit svatbu na klíč. Hezký den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?