Pomooc, už jsem zoufalá :-(

Pořád nemůžeme najít to pravé místo, asi potřebuju další inspiraci, Navštívili jsme zámek Lešany,Hotel Galatea Family hotel okoř, Yard resort, Hotel Mlýn Karlštejn,Hotel Astra-Srby, Zítra Villa Voyta, Hotel Všetice má špatné recenze, A zbývá hotel Lony...co dál, kam dááál , už hledáme měsíc a půl :-( nemá někdo nějaký další tip okolí PRahy
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Parkhotel Popovičky... :) Jukni třeba ke mě do svatebního alba ;) Krásný hotel, nádherná zahrada....
Odpovědět
MOc se mi líbí, ale má pro nás nesplnitelné podmínky :-(
Odpovědět
@korm podívejte se na : Zámek Lobeč, Hotel Hrad Zvířetice, restaurace Agarden Boseň.
Odpovědět
Profilova fotka
Areál Botanika v Horním Bezděkově :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@korm A co přibližně hledáte? Něco luxusnějšího a většího? Napadá mě Hotel Lions Nesuchyně nebo pak Zelené údolí Úžice, ale to už je dost jiný styl oproti jmenovaným. Popřemýšlím. ;-)
Odpovědět
My měli svatbu na Skalce v Mníšku pod Brdy. Nádherné místo, skvělé matrikářky a hostinu asi 20km odtama ve Všeradicích v penzionu Somnium. Dokonalé. Jedna slečna odtud, tam měla i svatbu. Vyjdou ve všem vstříc,jsou neskutečně ochotní,jídlo a dort skvělé.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,jeste zkus Spaleny mlyn.Ma kladne recenze a je to tam hezky.Byli jsme se tam i podivat.Jinak te naprosto chapu,ja mela stejny problem jako ty.Dlouho jsme nemohli nic sehnat.Nebo takhle,mist spousta,ale nic,co by nas nejak extra chytlo.Az jsme narazili na hotel Selsky dvur v Hostivari a bylo vyhrano :-)
Odpovědět
@janenina : a máte nějaké ceníky ze selského dvora?? Alespon pronajem , zakladni menu nebo tak něco??
Odpovědět
Jinak mám představu hotelu, se zahradou kde se dá strávit celý den včetně spaní ... Aby to mělo trošku uroven, třeba v hotelu Astra mají moc hezkou restauraci ,kde si to dokažu představit ale ubytování je trošku fujík ...
Odpovědět
Zatím všem děkuji za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@korm Villa Voyta i Lony jsou bezva :-) Určitě se tam mrkněte :-)
Odpovědět
Do voyty jdeme zitra :-) lony se nam neozyvaji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A kolik plánujete hostů? Můžu doporučit zámek Berchtold, ale je to tam tak do 60 lidí. Místo je opravdu krásné, jídlo výborné a ubytování si naši hosté taky chválili.
Odpovědět
40-50 ale na zamky moc nejsme
Odpovědět
@korm já teda Berchtold beru spíš jako hotel než zámek.Má krásný park s miniaturami hradů zámků a staveb z čr a je tam i malá ZOO myslím.
Odpovědět
Ahoj doporučuji restaurace lískovka v Mníšku a obřad bud skalka (2km) ci zamek (1km). Za poměrne slusne peníze opravdu moc hodně muziky. Vice foto v albu ci zprávy co se tyce cen
Odpovědět
Profilova fotka
@korm Neji to zas ak blízko Prahy (cca 60 km) ale mrkni na Pension Smolotel :)
Odpovědět
Statek Prak, z Prahy jste za 30-45min a je tam nádherně, budu se tam vdávat příští rok. Už jsme u nich absolvovali svatomartinske hody a vaří úžasné, míli majitele, příznivé ceny, muzu poslat vice fotek, ,než maji na strankach
Odpovědět
Zámek Lobec. Nechtějí nic za pronájem, VŠE co chcete udělají. Paní je velmi Míla a strašne ochotna. Na internetu nemají sice moc fotek, ale když jsme tam přijeli, místo se nám hrozne zalíbilo. Mají tam nádherný zámecky park, kde se dělají obřady. Aspoň za podívanou to stoji. Ubytování na zámku a ve vesnici.
Odpovědět
Profilova fotka
@korm Za pronajem si nic neuctuji.V mailu mam ceny menu,muzu poslat.Kdyz tak mi posli do zpravy mail,preposlu ti,co mam :-)
Odpovědět
@janenina je možný že jsem na jejich stránkách nenašla cenu ubytování ??
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ne že by ne,ale to už je moc daleko
Odpovědět
Profilova fotka
@korm Myslím, že to tam takhle uvedené napřímo nemají. Já jsem to udělala tak, že jsem v rezervaci vyplnila datum od-do a pak mi to ukázalo volné pokoje a jaká je cena. Ale pokud tam budeš chtít mít svatbu, myslím, že udělají cenu i na ubytování. To jsem ještě neřešila, ale mám to taky v plánu pořešit.
Odpovědět
@janenina tak zitra mame schuzku v selskem dvore, jsem moc zvedava :-) . Snoubenci se zatim libilo vsude tak uvidime .a pak to nejspis bude villa voyta vs. Selsky dvur
Odpovědět
Profilova fotka
@korm tak to jsem zvedava :-) Tak pak dej vedet,jak jste se rozhodli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My byli ve Vigvamu u Kolína .. Pro nás moc daleko ale trochu se známosti a můžu s jistotou říct že nic lepšího sem neviděla a plno hostů mi to říkali také .. Mám v albu nějaké fotky možná tam narazíš i na Vigvam nebo na www.vigvamresort.cz
Odpovědět
@klaruska8 Pro nás taky pěkné ,ale daleko, máme dobré nabídky v Praze :-)
Odpovědět
@lillynka Přesně tak, nevíme sice, kolik chcete lidí, ale v Somniu to bylo super!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak by se Vám líbila svatba v klidné část Prahy 8...z letní terasy výhled na Vltavu a zelený Rohanský ostrov na druhé straně...Vše na jednom místě. Rádi Vás pozveme na prohlídku a svatební ochtunávku.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?