Pomoc!!! Místo svatby na VYSOČINĚ nebo v BESKYDECH s ubytováním pro cca 90 lidí!!!

Ahoj všichni, prosím poraďte mi někdo kde by se dala uspořádat svatba se vším všudy - obřad, hostina, ubytování pro 90 lidí!!!- na Vysočině nebo v Beskydech... Hledáme klidné místo v přírodě, v selském stylu, statek, mlýn, selský dvůr, v Beskydech klidně nějaký hotýlek kde se dá uspořádat obřad venku, ale máme problém najít ubytování pro cca 90 lidí.:-( prosím poraďte kdo můžete, začínám být pesimistická, že takové místo najdeme... Díky:-)
Odpovědět
@trixyx hotel Soláň:) ubytko pro 116 lidí, je tam krásně! http://www.hotelsolan.cz/cs/svatby/
Odpovědět
Zrovna dnes jsem tam posílala poptávku... :-) čekám na ceník a volné termíny... Byla jsi spokojená? A kolik jsi měla lidí ty?
Odpovědět
@trixyx Váňův statek? Tam prý mají taky velkou kapacitu ubytování, my tam zvažovali teambuilding z práce, bohužel kvůli svatbám plno :-)
Odpovědět
@trixyx svatbu jsem tam neměla, míváme tam firemní akce:) lidí máme aktuálně 106, stejný plán jako ty..ubytko, hostina, párty..na jednom místě pro všechny:) akorát nám nepřespávají všichni a pár kamarádů ubytováváme i mimo komplex, protože tam máme jen 65 míst na spaní.
Odpovědět
http://www.hotelpodlesi.cz/ubytovani-...
Odpovědět
sestra měla zde, ale myslím, že tu nebdue tak velká kapacita - na stránkách jsem přesný údaj nenašla... http://www.enpeka.cz/penzion/
Odpovědět
http://www.balonovyhotel.cz/ tady netuším, zda by dokázali navýšit kapacitu o několik míst, ale je to tam též fajn...
Odpovědět
http://www.katerinaresort.cz/svatby.html
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?