Pohádková svatba, co myslíte?

Uvažuji o tom, že se nechám zlákat doporučením jedné kamarádky, která chce v létě mít svatbu v místech, které jsou na těchto stránkách. Musím za sebe říct, že to vypadá úžasně. Co myslíte ? pohadkove-svatby.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Uprimne..ja z tech stranek moc moudra nejsem ....standardni nabidka,jako jinde ....nijak me to neoslovilo,ale jestli mas doporuceni, ze je to "pohadkove" a pohadkovejsi,nez jinde - proc ne ;-) Bude to tvuj den ! :-)
Odpovědět
Ahoj, já měla svatbu na Porčově mlýně a bylo to fajn, jen bych se vykašlala na tu "agenturu", normálně si vyber místo, brnkni tam a je to, neb jak Porčův mlýn, tak Lidový dům Lysice patří stejné firmě, tudíž jsem toho názoru, že si jen k tomu vytvořili sjednocené stránky.
Odpovědět
No já na to pak také přišla, že to je vlastně stejný majitel, ale spíš mi šlo o to místo. A jaké to bylo na tom Porčově mlýně ?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík no my to máme v zahradě zámku Lysice a domlouvám si to sama, a cena je super oproti tomu když si to sjednáš přes agentůru...a kastelánka je moc ochotná a vstřícná , v podstatě nic není problém ...:)
Odpovědět
Také jsem měla svatbu v tom mlýně a doporučuji !
Odpovědět
Profilova fotka
@petulka1989 také jsme se brali na zahradě v Lysicích, je to nádherné místo a paní kastelánka je naprosto úžasný člověk :-)
Odpovědět
@terezz86 My byli maximálně spokojení, vše zařízeno, jídlo dobrý, pokoje krásný, bazén a wellnes pro hosty, možnost mít sebou hafíky...fakt nemám co vytknout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nevím, jak to funguje přes pohadkove-svatby, ale my měli minulý víkend svatbu (hostinu, raut, ubytování) v Lidovém domě Lysice, domlouvali jsme vše napřímo s moc milou a vstřícnou paní provozní Farlíkovou, a můžeme jedině doporučit! Sál na Lidovém domě je krásný (a velký), výborně tam vaří a hlavně celý personál byl úžasně milý a vstřícný (od paní provozní přes kuchaře, všechny číšníky až po uklízečku:-), ubytování taky moc pěkné a vejde se dost lidí i pro přespolní svatby:-) Byli jsme maximálně spokojeni a vřele doporučujeme!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?