Po obřadu posezení doma v obýváku. Máte některá zkušenost?

Profilova fotka
Po obřadu nemáme v plánu dělat slavnostní oběd. Rádi bychom udělaly rodiné posezení u nás doma v obýváku ( bude nás max. 12). Jako občerstvení si představuji rautík:) Je to úplně mimo:) nebo ?
Odpovědět
A nemáte možnost nějakého posezení venku?
Odpovědět
U nás bude asi 60 lidí na snídani :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Právě, že ne :( raději bych měla svatbu ve stylu garden party:) ale bohužel. V restauraci nebo v nějakém sále svatbu nechci, bohužel jsem pracovně dělala a organizovala několik svateb, tak do toho trochu vidím a prostě to tak nechci, vím, že bych byla jen naštvaná :) a také finance hrají velkou roli
Odpovědět
Proč by to bylo mimo, udělejte si to tak, aby jste se všichni cítili příjemně. I domácí oslava může být hezká . Kdysi byly oslavy většinou doma a taky to šlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka to tak měla a nebylo to špatne. Večer pakbyla zábava jen pro kamarady.
Odpovědět
Domácí oslava může být fajn. Třeba nacpat 12 lidí do minipanelákového obýváku, kde si nebudou moci kde pořádně sednout, je blbé, ale pokud se pohodlně vejdete, tak proč ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss Ahoj, můj strejda se kdysi ženil, na svatbě byla jen nejbližší rodina (rodiče, sourozenci s dětmi), byli jsme teda pak na normálním obědě v restauraci - ale jako fakt normoš oběd, pokud si vzpomínám, tak jsme měli jen polévku a pak hlavní jídlo. A pak jsme byli v malém panelákovém bytě :-) Tam už jsme teda ani nebyli všichni, seděli jsme normálně v obýváku, povídalo se a bylo nějaké malé občerstvení. Jako určitě to nebyla super zábavná oslava, spíš prostě takové rodinné posezení, řekla bych, že určo také kvůli financím a prostě to bylo fajn. Když jsou spolu lidi, co si mají co říct, tak to je i doma super :-)
Odpovědět
Kolegyne to tak mela a nemohla si to vynachvalit. Jiz se jednou vdavala a rikala nikdy velkou svatbu, bylo jich taky 12, sedeli v obyvaku a vsichni se skvele bavili :-) hlavne se to uzij :-)
Odpovědět
Když to nechcete mít bůhvíjak slavnostní,tak proč ne... Hlavně když se vám to bude líbit,hlavně ale nezapomeňte že svatba bývá většinou jednou za život,abys toho pak nelitovala,že to nebylo s větší parádou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte tak jsem nakonec sehnala zahrádku s grilem a posezením :) Takže garden party. Uvědomila jsem si, že na svatbě budu jediná nekuřačka a u nás doma se nekouří. Svatebčané by byly tím pádem nervózní :DDD
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Taky myslím, že posezení doma by nebylo špatné. Je to přece váš den :) a měl by být celý podle vašich představ. Garden party je lepší v prostoru a pro kuřáky - ať nejsou nervózní :) Ale i vyzdobený byt nebo dům mi přijde jako hezký nápad. Proč ne. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?