Plánujete svatbu na zámku Dobříš?

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty...a samozřejmě i ženichy, chtěla jsem se jen zeptat, jestli taky někdo z Vás plánuje svatbu v létě na Zámku v Dobříši :-)
Odpovědět
1
2
31
Profilova fotka
Výborně, tak to budu mít asi celý zámek jen pro sebe :-N
Odpovědět
taky budeme mít letos svatbu na zámku Dobříš, v červenci. Je nádherný, i ten park. Snad bude i hezké počásko na fotečky. Moc těším. A kdy se to bude konat u Vás? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nik23ita: celý asi ne :-D já už to mám sice pár měsíců za sebou, ale vím o človíčcích, kteří tam budou mít svatbu 17.8.2007 a já se tam objevím coby svatební host ;-)
Odpovědět
Ahoj, my máme 30.6 ve 12:30 v Zrcadlovém
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ahoj, tak konečně se tu objevil někdo :-) ..... i když vlastně to znamená, že nebudu mít zámek sama pro sebe :-S .....my to máme 21.7. v Konírně....tak taky doufám, že vyjde počasí.... pan fotograf mi slíbil sluníčko, tak mu věřim. Jinak kde plánujete hostinu?...někde v blízkosti? Přeji hodně štěstí při plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nik23tko, hlásím se k dobříšským nevěstám a tudíž do tvého klubu... ale o mně to už víš ;-) . Gratuluji, že jsi již sehnala fotografa.
Odpovědět
Taky jsme měli mít 21.7, ale je to jen v Konírně a nám se líbí Zrcadlový.... takže nakonec 30.6 (to je už za 148 dní :-D ) Hostinu máme na Karlštejně, v okolí bychom se nikam nevešli :-| . A jak jste daleko se zařizováním?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak o me uz to taky vite, ze mam svatbu na Dobrisi.Puvodne jsme to meli mit 30.6. 2007 ve 12.30 v Zrcadlovem sale, ale odrekli jsme to nebot jsem si pripravu na dalku nedovedla predstavit v cervnu, kdyz jsem v Anglii nejvic zamestnana. Takze koukam, ze Evulka25 ma nas puvodni termin.No ale ted to mame 22.9.2007 taky v Zrcadlovym sale a jsem spokojena. Bude to snad nadherna tecka za koncem leta.
Odpovědět
radukan: :-D :-D :-D tak to je dobrý - díky za termín ;-)
Odpovědět
Ahojky, my to budeme mít 7/7/07 v zrcadlovém. Zámek je opravdu náherný. ;-) Jen jsem se chtěla zeptat na fotografa. Nějak si s tím nevím rady, myslíte, že třeba tam by mi nějakého doporučili? Že tam třeba fotí nejčastěji atd. Ale pak si zase říkám aby ty fotky nesekal jak Baťa cvičky. :-p Prosím prosím o radu.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek mradko, tak Tě vítám. Co se týče fotografa, tak jste určitě na matrice dostali papír, kde jsou vypsaní a rozhodně úplně nejčastěji tam fotí pan Kubík. Asi ty fotky nejsou špatný a když jsem je viděla poprvé, tak se mi i líbily, akorát, že já už jich od něj viděla hodně a všichni je mají stejný....má už přesně svá místa a tam si každýho naaranžuje a CVAK.....možná to tak dělají všichni fotografové....ale když prostě vidim jeho fotky z Dobříšského zámku poznám, že jsou od něj. ....jinak ty ostatní fotogravy z toho seznamu neznám vůbec.....a navíc nevim, nevim, ale řekla bych, že na 7.7. budou už všichni obsazení Přeju hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky dobříšské nevěsty, já už to mám za sebou, v Konírně 11.8.2006 v pravé poledne. Musím konstatovat, že to byl nejkrásnější den v mém životě :-D a asi také proto, že jsme si vybrali takhle nádherné místo. Co se týče počtu svateb za den, pochybuju, že tam budete osamoceni, v náš den nás bylo pět páru, my jsme naštěstí bli první, takže jsme se nikde s nikým nepletli a při focení byl klid. ;-) i když ten by asi byl i potom, zámecký park je nádherný a velliiikkkkýýýýýý ;-) Taky musím říct pár slov o panu Kubíkovi, toho jsme si oblednali, protože nám byl doporučen. Je pravda co píše Nik23ita, postavil nás na svoje oblíbená místa a cvak, cvak, fotky nebyly špatné (cd cca 250 fotek, 60 fotek na papíru, 200 Kč - dobrá cena) ale neměl žádnou fantazii a nebýt tam můj dobrý kamarád z dětství, který má focení jako koníčka, neměli by jsme tak nádherné a nápadité fotky, které mám v albumu (houpačka, kašna, budka, živoý plot...). nik23ita - A ještě jeden poznatek, asi se 21.7.2007 na Dobříši uvidíme, protože moje kamarádka má na ten den zamluvenou Konírnu na jedenáctou hodinu ;-) Přeju krásné přípravy a ještě krásnější svatbu na Zámku Dobříš :-) papa Klára
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, hlásím se do klubu :-D svatbu na Dobříši máme 31.8., fotografa jsem si zajišťovala vlastního, ale chtěla jsem se zeptat jak jste to vyřešily, či vyřešíte s hudbou? Budete mít živou nebo z CD? Na matrice jsme dostali samozřejmě seznam hudebníků, ale jejich seznam písniček zdaleka neodpovídá tomu co bych si přála. Díky moc za info ;-)
Odpovědět
Ahoj, my máme hudbu od pana Čiháka - s tím, že nějaké skladby, které se nám líbí a které nemá v nabídce zahraje když mu dáme noty :-) je moc ochotný a vstřícný.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj lady80 pokud budeš chtít vlastní hudbu s CD, tak si musíš zajistit i aparaturu, :-| , my jsme měli trio klavír, housle, zpěv ( teď jsi nevzpomenu na jméno :-N ) kontakt jsme dostali na matrice, a pokud se vám nelíbí co hrají můžete se domluvit na vlastním, ale za příplatek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klarko1, jsem ráda, že máš podobný názor na pana fotografa Kubíka...dívala jsem se do tvého alba a fotky máte fakt mooooc hezký, naštěstí jste si to dobře pojistili ;-) Jinak myslím, že ta tvá kamarádka má taky založený učet pod nickem Pajula (teda jestli to nebude nějaká hromadná svatba :-N ) Přeji krásný den, krásný víkend a všem úplně nejrásnější svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
JJ je to Pajula :-D
Odpovědět
Ahoj holky, docela jsem se minulý týden vyděsila, když jsem četla vaše odpovědi ohledně fotografů. Tak jsem vběhla na veletrh, že tam něco klofnu :-N , ale bohužel jak jste říkaly, všichni mají již ten termín obsazený. Doma jsem propadla první svatební depresi. :-p Hned dneska ráno jsem tedy začala obvolávat všechny co jsem našla na netu. Po dvou a půl hodinách hledání a volání jsem jednoho našla. ;-) A ještě tam bude moje kamarádka co má focení jako hobby. Tak snad to teď klapne jak má. Jen jsem Vám chtěla poděkovat, že jste mě vrhly do reality. :-N Dokonce tam někteří fotografové pana Kubíka znali. Možná, to jaké dávali na něj reference, byl jen konkurenční projev, ale taky říkali, že to seká jednu jak druhou..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
čauky, tak to teda gratuluju, že jsi měla teprve první svatební depresi, já ji mám pokaždý když si vzpomenu kolik je toho ještě třeba vymyslet, zařídit a hlavně zaplatit :-S Jinak jsem taky dostala kontakt na nějakého pana Čermocha, není zas tak drahý a pracují v páru - fotograf a kameraman, tak kdyby měl někdo zájem tak je to w3 tečka selpo tečka cz , Mějte se krásně, přeju hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my to mame v červnu tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě doplňuji informace pro nevěsty a moje poznatky. Na pana Čiháka, který hraje živě při obřadu slyším jen samou chválu a stačí jeden telefon a spolupráce je domluvená :-) Je moc ochotný a prý jeho hudba krásně dotváří tu slavnostní chvíli. Co se týče fotografa řešíme ted s přítelem to samé, sháníme a sháníme...pár tipů už odpadlo, buď neměli čas nebo měli špatné reference. Teď jednáme s panem Jiřím Šlemarem a s panem Lubošem Dvořákem. Jinak se moc těšíme na 8.6. do Zdrcadlového sálu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A děkuju Klárce1 za spoustu informaci, Klari mam saty, mame prstynky, rozjednany oznamko, obed i oslavu zajistenou, mam boticky a puncosky....ted resime toho fotaka. Domluveny kyticky a liceni a cesani a nehty...jeste musime sehnat hudbu na oslavu a oblek a boty pro zenicha a malickosti typu figurky na dort, stuhy, polstarek pod prstynky. Diky za vse
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, nejprve se k Vám hlásím jako nevěsta,která se bude také vdávat na zámku Dobříš. Co se týče p. Čiháka, tak jsem mu už volala. Jsme s ním domluvený na obřad. O všem jsme podiskutovali po telefonu. Dokonce mi zazpíval úrovky ze svatebních pochodů, chtěla jsem vědět, jaký je v nich rozdíl. Tak zazpíval a je po telefonu velmi příjemný. Další písničky mu řeknu 15 minut před obřadem. Já teď řeším hostinu. Byly jsme se podívat v Obořišti - Restaurace NR, a tam mají už obsazeno :-( . Tak musíme hledat dál, jelikož chci i s ubytováním, tak to budu těžké, no uvidíme Zatím papa milé nevěsty :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Lucitee, jsem moc ráda, že jsem mohla být něčím nápomocná, strašně vám všem moc závidím, já bych si to dala ještě jednou. Je to fakt nádherný den umocněný mnoha zážitky. :-) Pajulo, snad brzy najdeš nějaké vhodné místo, už se moc těším na 21.7. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Pajulo, je mi líto, že jsi vážila cestu do Obořiště - mohla jsem tě toho ušetři....myslela jsem, že jsem ti to napsala do IP,.....Penzion Nový Rybník jsme chtěli taky, ale v našem termínu (pro nás společném :-) ) je to už obsazeno.....nás dokonce někdo předstihl jen o jeden den :-( Přeju hodně úspěchů při hledání místečka - ale musím uznat, že je to fakt na Dobříši bída. A až budete někdo mít seznam písniček, které Vám budou hrát a zpívat na obřadě, tak to sem klidně napište...ráda se nechám inspirovat - páč asi třetinu písniček ze seznamu pana Čiháka vůbec neznám a navíc nepoznám co je pochod protože nemám vůbec hudební sluch:-D Přeju krásný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všechny Vás zdravím, pokušení mi nedalo nezapojit se do diskuze :-x Patřím k jedné z Vás ale neprozradím ke komu :-D Přípravy vrcholí, o víkendu jsme diskutovali o muzice na svatební hostinu a obrželi jsme nabídku od hudební agentury Rhytmic z Dobříše, celý víkend jsme poslouchali CD a sledovali DVD, byly jsme nadšeni skladbami skvělé dvojice, která hraje úžasné hity a jsou zábavní víc než já sám 8-) Nyní bude následovat věta, která zřejmě prozradí mou identitu =-) Dostali jsme typ na jedno místo k pořádání svatební hostiny, jedná se o hotel Voznice poblíž Dobříše, webovky mají jako všude jinde dost zkreslené, proto nám nezbývá nic jiného než se vydat o víkendu na průzkum. Najít v okolí Dobříše místo k hostině je fakt utrpení !!!!! Jsem názoru, pokud nenajdu místo k hostině = NEŽENÍM SE ! :-D :-D :-D Až si to přečte ta moje vyvolená, to bude zle :-( P.S. Zdravím Klárku, nezlob ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Morales, ty jsi ale tajnůstkář, škoda, že tě má Pajula vyfoceného ve svém albu ....a zrovna tu fotku, kterou máš ve svém profilu :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No pěkný, nečekal jsem, že to moje odhalení bude tak rychlé :-D No comment. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda Morales a Pajulo, přemýšlí te nad Voznicí, no nevím, nevím, my jsme tam měli loni ubytováno pár svatebních hostů, a musím říct, že moc nadšení nebyli, tak trochu horší hotel :-( na svatební noc asi ne to pravé :-D co kdyb jste se zkusili mrknout u vás na Zbraslavi, tam není někajá pěkná hospůdka nebo hotýlek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Klárko, včera jsme se jeli podívat do Voznice a zřejmě se to tam od loňského roku hodně změnilo. Salonek zrekonstruovali, je to tam nově vymalované a vše je v jednání. Spolupráce s majitelkou skvělá. Komunikace elektronickou poštou, super návrh svatebního menu + tučné večerní překvapení = na dietu zapomeň :-D Vejde se tam cca 40 lidí a v salonku je i vlastní bar. Na Zbraslavi nic většího není. Všude kde jsme se ptali, tak nám bylo řečeno, že pokud nás je 15-20 osob že není problém, ale 40 ne. Spálený Mlýn jsme vyloučili po drastické rodinné poradě a shodli jsme se na tom, že je to tam malé a oproti jiným penzionům drahé a zkušenosti jiných nás odradili od toho, že by se nám taky mohlo stát to, že nám svatební apartmá obsadí němka, která je v penzionu častým hostem a je náročná! Nerad bych potom spal u potoka 8-( P.S. NEZLOB 8-)
Odpovědět
1
2
31
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?