PHA,STČ kraj - kostel či kaple pro civilní sňatek? poradíte?

Profilova fotka
Nevíte prosím někdo o kapli či kostele, kde se dá uzavřít civilní sňatek? Lokalita Praha a střední Čechy. Vím, že to nebude snadné, nicméně .... budu ráda za každou radu. Já ani partner nejsme pokřtění a ačkoliv o tom uvažujeme, do našeho termínu svatby to nestihneme. Prosím poraďte. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás na Zámku Niměřice je možný civilní obřad v Kapli Korunování Panny Marie. Organizujeme však především svatby "vše na jednom místě" (tzn. obřad, oběd, raut, ubytování) a samotný obřad lze realizovat pouze v omezeném množství termínů, aby nebylo narušováno soukromí svatebčanů, kteří mají pro svůj svatební den garantováno naprosté soukromí. Pokud byste se chtěli přijet podívat, tak mne neváhejte kontaktovat. Hezký den, Bára Heresová
Odpovědět
Profilova fotka
Havířský kostelík v Poděbradech :-)
Odpovědět
Vim,ze když jsme poptavali penzion V Polich,tak se zminovali o kapličce nedaleko, kde to lze. A v plPraze me napadá Sacre Coeur
Odpovědět
zámek v Křinci
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Na kapličku v Číčovicích jsme koukali. Jedna z možných variant to je, aIe stále pátráme po vysněném místečku. :) Děkuji za reakci! :)
Odpovědět
Co třeba kaple na Konopišti? :-) A poblíž krásné místo, statek Benice, přímo se zde svatby pořádají a krásnější místo neznám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anickak99 Konopiště nás bohužel příliš neoslovilo. =(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?