Penzionek za Prahou či Praha

Ahoj, potřebovala bych poradit s místem svatby. Půjde o svatbu cca 40 lidí, takže docela malá. Rádi bychom nějaký levný penzionek, cca 18 tis. pronájem, nejlépe Praha - Západ, Praha/Východ či Střední Čechy..rádi bychom si vše ostatní zařídili sami..takže jde vlastně jen o ten pronájem.. a nebo pokud byste věděli o nějakém místě v praze, kde udělat párty a hostinu..nejlépe Praha 6, ale může být i něco jiného..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych nabídla penzion U Bartoušků ve středních Čechách. Cena je malinko vyšší, než požadujete, ale je to včetně ubytování 30 osob, komplet vybavení kuchyně, pípa, gril na sele atd. Všechny informace naleznete na našich stránkách nebo mne neváhejte kontaktovat. Můžeme si dohodnout schůzku přímo v našem penzionu, kdy Vám vše ukáži. Přeji pěkný večer Pokorná
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@iwette85 Dobrý den, rádi Vám nabídneme zastřešenou terasu s barem.Podívejte se na GreenYacht:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím vás, přestože vám nemohu nabídnout svatbu typu "zařídíme si vše sami", přesto vám nabídnu naše krásné prostředí Penzionu Na kopečku, kde pro vás připravíme vše podle vašich představ. Neúčtujeme si za pronájem jako takový a ceny odvíjíme o toho, co hosté od nás požadují a snažíme se vyjít vstříc. Je u nás také možné si dovézt něco z vlastního pití a různé levnější alternativy nápojů apod. V případě zájmu mě kontaktujte :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?