Penzion Žuhansta

Ahoj holky, měla nebo budete mít některá svatbu v penzionu? Verča
Odpovědět
Ahoj, meli jsme tam svatbu minuly rok a bylo to skvele! Musim rict, ze s tim bylo hodne prace pac jsme meli cca 100 lidi a hodne veci jsme museli navest, ale stalo to za to! Velkym plusem bylo tedy pocasi! Jinak pani spravcova byla naprosto uzasna a ve vsem nam vysla vstric! Urcite doporučuji! Veronika
Odpovědět
A jeste doplnim, ze oddavajici z Bras byl take bezvadny, mluvil prirozene a upravil rec primo nam na miru! Opravdu moc rada na to vzpominam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ratajovav Ty jo kam se vešlo těch sto lidí? :-) Myslím to upřímně jako otázku, fakt mě to zajímá. Já tam totiž fotila svatbu už dvakrát a neumím si tam sto lidí představit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika275 Také mohu doporučit, je to tam opravdu moc hezké a co jsem slyšela od nevěst na majitele, tak skvělá domluva ve všem a údajně i cenově super :-)
Odpovědět
@fotografkavhm Dobry den, dalo to dost prace, ale vesli jsme se ;-) nastesti nam pralo pocasi tak hoste mohli venku korzovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ratajovav Tak ono to má vzadu velkou zahradu :-) A ještě tam mají ten bazen?
Odpovědět
Profilova fotka
@ratajovav Ahoj, my tam budeme mít svatbu v červnu. Z těch všech věcí co se tam musí navozit mám taky obavy. Můžu se zeptat jak jste to měli večer ? Byli jste venku? Mám paní majitelka řekla, že je velký problém se sousedy, že okamžitě po 22 hod volají policii.. 😳
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?